Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 17:20

Ομαδική έκθεση εικαστικών στη Στούπα

Γράφτηκε από την

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε  η Ομαδική έκθεση εικαστικών με τίτλο “ART BREEZE” στο «Πατρικό καφέ» της Χριστίνας Κωνστάντιου (Προέδρου του Συλλόγου «ΓΑΙΑ» Δ. Μάνης) στην παραλία της Στούπας, της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 11 Ιουνίου 2011.
Η βραδιά αυτή πλαισιώθηκε επίσης, από την έκθεση βιβλίου του βιβλιοπωλείου «Μακρής», γευσιγνωσία φρέσκιας, απαστερίωτης μπύρας ΖΕΟΣ, καθώς και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα  “OUTSNUMBERED”.

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και εγκατάστασης. Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Γκούζος Γιάννης, Δασκαλάκης Γρηγόρης, Ντέλλου Ειρήνη, Καριζώνης Βασίλης και Κατέρη Βασιλική.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται, τόσο στον προαύλιο χώρο του καφέ, όσο και σε γύρω χώρους, υπαίθρια εργαστήρια, αλλά και διάφορα δρώμενα που σαν στόχο θα έχουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνικοποίηση της τέχνης, τον εθελοντισμό, κ.ά.

…Γιατί υπάρχει και αυτή η Ελλάδα!

Από τους οργανωτές