Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 20:58

Στον τελικό η Μαλού φωνάζοντας "Καλαμάτα"!

Γράφτηκε από την

"Καλαμάταααα" αναφώνησε η "δική μας" Μαλού Κυριακοπούλου στο κοινό προχθές το βράδυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που την έφεραν στον τελικό του Greek Idol του Alpha. Η νεαρή φοιτήτρια της Σχολής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έκανε  καταπληκτικές εμφανίσεις στον αγωνιώδη ημιτελικό με τα τραγούδια "Camisa negra", "Εγώ δεν είμαι ποιητής", καθώς και μαζί με την Ελλη Κοκκίνου στο "Ηταν ψέμα".
Οι κριτές για ακόμη μία φορά μίλησαν για την υπομονή, την εργατικότητα και τη σεμνότητά της. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειχναν μέσα από τα λόγια τους πως θέλουν η Μαλού να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας κορύφωσε την αγωνία. Πρώτα ανακοινώθηκε στον Παναγιώτη Τσακαλάκο πως περνά στην τελική φάση και στη συνέχεια έγινε γνωστό από τη Ρούλα Κορομηλά πως "ανταγωνίστριά" του θα είναι η Μαλού στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Από τα πλάνα φάνηκε η οικογένεια και οι φίλοι της Μαλούς να ζητωκραυγάζουν στο πλατό, ενώ η ίδια πήγε αμέσως κοντά τους φωνάζοντας "Καλαμάτα! Σας ευχαριστώ όλους". Ιδιαίτερα σχολιάστηκε το επόμενο πρωί από το πρωινό του Alpha ο μπαμπάς της Μαλούς, του οποίου το άγχος, αλλά και η χαρά αργότερα ήταν έκδηλα!