Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 16:35

Παρουσίαση - Live Party του 2ου Τζαζ Φεστιβάλ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Με φόρα από την περσινή γιορτή, το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Καλαμάτας επιστρέφει στη δεύτερή του εκδοχή από τις 22 ως και τις 24 Ιουλίου σε τρεις συναυλιακούς χώρους στην πόλη της Καλαμάτας. Οι συντελεστές του Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν το φετινό πρόγραμμα με πολλή μουσική, φωτογραφίες και video από την περσινή διοργάνωση.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα θα συμβάλουν οι So & So Quartet  και  ο Νίκος Σκουριάς με ένα jazzy dj set αλλά και ένα live jam session έκπληξη.

 

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, στις 21.00, στο Καφέ Bar Fly, ιστορικό κέντρο Καλαμάτας.

 

 

To φετινό Φεστιβάλ θα δώσει έμφαση σε Έλληνες νέους δημιουργούς οι οποίοι κινούνται στο χώρο της τζαζ και χρήζουν μιας ευρύτερης προβολής και επικοινωνίας με το κοινό.

 

Πρόκειται για καλλιτέχνες πιστούς στο προσωπικό τους αισθητικό όραμα που έχουν καταφέρει να αναδειχθούν διεθνώς στην απαιτητική σκηνή της τζαζ μουσικής. Το επίπεδο των μουσικών θα είναι και φέτος εξαιρετικά υψηλό και η δουλειά που θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ αποτελεί καρπό πολυετούς έρευνας και μελέτης της μουσικής και της αισθητικής τέχνης.

 

Η διοργάνωση φέτος είναι εξαιρετικά χαμηλού προυπολογισμού αλλά πολύ υψηλού καλλιτεχνικού και οργανωτικού επιπέδου. Αυτό οφείλεται στο εθελοντικό έργο των ανθρώπων και επαγγελματιών της πόλης της Καλαμάτας -και όχι μόνο- που στηρίζουν τη διοργάνωση αλλά και στην εθελοντική συμμετοχή των μουσικών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο Φεστιβάλ.

 

HYPERLINK "http://www.kalamatajazz.gr/"http://www.kalamatajazz.gr/

 

Επικοινωνία:

 

info@kalamatajazz.gr

 

Κώστας Γιαξόγλου 6937239492

Βασίλης Κουτίβας 6934022165

Λευτέρης Σταματελόπουλος 6973505120