Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 16:46

Σε λειτουργία ο νέος κινηματογράφος Cinelux στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Σε λειτουργία ο νέος κινηματογράφος Cinelux στα Φιλιατρά

Ξεκινά από σήμερα τις προβολές το Cinelux στα Φιλιατρά στην χειμερινή του αίθουσα η οποία για πρώτη φορά ανοίγει για το κοινό της περιοχής. Το κινηματογραφόφιλο  κοινό της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ταινίες καθόλη την διάρκεια του Χειμώνα σε μια καταπληκτική αίθουσα εξοπλισμένη με τα καλύτερα συστήματα εικόνας και ήχου όπως και καθισμάτων που την καθιστούν από τις πλέον σύγχρονες που μπορεί κανείς να συναντήσει στη χώρα μας. 

Η πρεμιέρα θα γίνει με δύο ταινίες ,  αρχικά την παιδική «Πελαργοί»  (στα ελληνικά) που θα προβληθεί Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή στις  17:30 , ενώ θα υπάρχει μια επιπλέον προβολή την Κυριακή το πρωί στις 11:45.

Ενώ για τους μεγαλύτερους φίλους του κινηματογράφου πρεμιέρα θα γίνει με την ταινία «Inferno» που θα προβάλετε από την  Παρασκευή ως και Τεταρτη σε δύο προβολές  19:30 και  22:00. Η γενική είσοδος  είναι 7 ευρώ μαθητές μέχρι και γυμνάσιο , φοιτητικό και άνω των 65 η είσοδος είναι 6 ευρώ , ενώ για άνεργους και πολύτεκνους 5 ευρώ.

«Θέλουμε ο κόσμος που θα έρθει να απολαύσει πραγματικά την ταινία για αυτό και φτιάξαμε την αίθουσα έτσι όπως πρέπει να είναι ο κινηματογράφος» μας επισήμανε ο ιδιοκτήτης του Φώτης Γεωργόπουλος , συμπληρώνοντας πως η αίθουσα χωρίς υπερβολή είναι από τις πλέον σύγχρονες που υπάρχουν στη χώρα μας έχοντας τα τελευταία συστήματα ήχου , εικόνας και καθισμάτων , είναι μια πολυτελής αίθουσα και προσπαθήσαμε για το καλύτερο υπογράμμισε.

Όσον αφορά τις προβολές μας επισήμανε ότι όλο το Χειμώνα θα υπάρχουν ταινίες τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους , κάθε Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν δύο ταινίες από τις οποίες η μια θα είναι παιδική και θα υπάρχει πρωινή προβολή κάθε Κυριακή στις 11.45. 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER