Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 15:26

"Τα Χριστούγεννα του Μάικ" σήμερα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
"Τα Χριστούγεννα του Μάικ" σήμερα στην Καλαμάτα

Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση ζωντανεύει επί σκηνής, με τις περιπέτειες του πιο αγαπημένου παιδικού ήρωα, του Μάικ του Φασολάκη!

Βασισμένο στο βιβλίο της Μαρί Κυριακού «Τα Χριστούγεννα του Μάικ», το "Θέατρο του Βορρά" παρουσιάζει σε πόλεις όλης της Ελλάδας την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια και μεταφέρει στη σκηνή μια παράσταση γεμάτη χορό, μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

Τα παιδιά θα βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τον Μάικ, την Αγάπη, τον Γλάρο και θα γνωρίσουν τον Τούλη τον Ελατούλη, ένα έλατο λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Τόσο διαφορετικό που θα τους κερδίσει, θα το πάρουν στο σπίτι και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα! Είναι μια μαγική χριστουγεννιάτικη παράσταση, μια ιστορία, που θυμίζει αξίες όπως η φιλία, η οικογένεια και η αγάπη.

Στο ρόλο του Μάικ είναι ο Αρης Πλασκασοβίτης και στο ρόλο της Αγάπης η Ελπίδα Παπακοσμά. Παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Αντωνιάδου, Κυριάκος Δανιηλίδης, Αλεξία - Μαρίνα Ιακωβίδου και Ηλίας Καπούλας.

Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Δαλλέ, η πρωτότυπη μουσική του Μαρίνου Καρπούζα, η διασκευή και τα κοστούμια της Μπίλιως Κωνσταντοπούλου, τα σκηνικά της Δανάης Πανά. Οι χορογραφίες ήταν του Χρήστου Κατίδη, βοηθός χορογράφου ήταν η Εύη Κουρσαράκου. Το σχεδιασμό φωτισμών έκανε ο Γιώργος Ζίγκας, την τεχνική κάλυψη ο Πολύβιος Σερδάρης, τη φωτογράφιση ο Γιώργος Ηλιόπουλος και την κατασκευή κοστουμιών οι Μαίρη και Λίτσα Τζιουβάρα. Βοηθός σκηνογράφου ήταν η Aννα Wassiac, το artwork έκανε ο Παναγιώτης Σπούλος

Η παιδική παράσταση έρχεται στην Καλαμάτα στο Εργατικό Κέντρο σήμερα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 3 και στις 5.30 μ.μ. Η τιμή εισιτήριου είναι 10 ευρώ (προπώληση) και 12 ευρώ (στο ταμείο). Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο. Για πληροφορίες τηλ.: 6986-523898. 

 

 


NEWSLETTER