Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 16:51

Μεγάλη χριστουγεννιάτικη παράσταση από "Φάρις" 

Γράφτηκε από την

Με μία μεγάλη, κοινή και πολυπληθή παράσταση θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα η "Φάρις" και οι Καλλιτεχνικές Σχολές, αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο από τις 7 μ.μ. 

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής: στις 7 μ.μ. και στις 9 μ.μ. θα παρουσιαστούν οι "Mικρές χριστουγεννιάτικες ιστορίες" από τη Δημοτική Σχολή Χορού και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Στο διάλειμμα, στις 8 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «Χριστουγέννων χρώματα» των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου Καλαμάτας. Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκθεση αυτή θα δούμε για πρώτη φορά έργα χαρακτικής, από το νεοσύστατο τμήμα του Εικαστικού Σχολείου, το οποίο λειτουργεί εδώ και 20 μέρες, όπως υπενθύμισε ο διευθυντής Παναγιώτης Λαμπρινίδης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται και εργαστήρι χριστουγεννιάτικων καρτών.

Η διευθύντρια της Σχολής Χορού Κατερίνα Κασιούμη είπε πως και φέτος έχει προγραμματιστεί εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα για να δουν οι σπουδάστριες μπαλέτο από κοντά και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. Κάλεσμα σε όλους, για να παρακολουθήσουν τη γιορτή, απηύθυναν ο πρόεδρος της "Φάρις" Θανάσης Ηλιόπουλος και ο διευθυντής του Ωδείου Στάθης Γυφτάκης. Ολοι τους, ευχαρίστησαν τους γονείς, που εμπιστεύονται τη "Φάρις" για την καλλιτεχνική παιδεία των παιδιών τους. 

Γ.Σαρ.