Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011 21:26

Σε αναδρομική έκθεση έργα της Παπαμικρουλέα

Γράφτηκε από την
Σε αναδρομική έκθεση έργα της Παπαμικρουλέα

Στη 2η αναδρομική παρουσίαση 50 καλλιτεχνών της ομάδας «Art Way»  μετέχει η Καλαματιανή εικαστικός Μαριάννα Παπαμικρουλέα με δύο ψηφιδωτά και ένα ζωγραφικό της έργο.
Πρόκειται για την έκθεση που γίνεται στην αίθουσα τέχνης «Gallery Athina Νο 2» στην οδό Αμαλίας 34 στο Σύνταγμα και η οποία θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου.
Στην έκθεση αυτή, οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, χαμόγελο και ελπίδα το μέλλον. Τα έργα τους, με εσωτερική ομορφιά και ζωγραφικό ήθος, είτε ως προς το νόημα της τέχνης, είτε ως προς το θέμα της ζωγραφικής χειρονομίας, μέσα από τις αλληγορικές τους εκφράσεις επιζητούν να αναδείξουν μια άλλη θεώρηση του κόσμου,
προσδοκώντας στην συμμετοχή και την ανταπόκριση του κοινού.
Η «Art Way» φιλοδοξεί στην ανάδειξη και προώθηση νέων δημιουργών  και σε μια περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων καλλιτεχνών με φιλότεχνους, καθώς και στην εξεύρεση ενός νέου κώδικα κοινωνικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. Στην έκθεση μετέχει επίσης η Κετεβάν Τζιμπλάτζε Αποστολοπούλου, η οποία επίσης δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη Μεσσηνία, εδώ και πολλά χρόνια.


NEWSLETTER