Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 14:15

Επανάληψη παραστάσεων με το "Μεγάλο μας τσίρκο"

Γράφτηκε από την

Έτοιμα είναι όλα για την επανάληψη των παραστάσεων της επιτυχημένης παραγωγής του θεατρικού σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, με το έργο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» των Ιάκωβου Καμπανέλλη & Σταύρου Ξαρχάκου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.
Ενός έργου-σταθμός για τη θεατρική ιστορία του τόπου, που σήμερα στις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός της χώρας μας, «μιλάει» με μια ανεπανάληπτη καθολικότητα, όσο ποτέ άλλοτε, στην καρδιά όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων.
Έτσι, όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση τον Αύγουστο στο Κάστρο Καλαμάτας, θα έχουν την ευκαιρία να την δουν από 14 έως και 23 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιάζεται κάθε βράδυ στις 9μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Επιπλέον, το σχήμα αναλογιζόμενο τις ακόμα πιο δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε όπως αυτές διαμορφώθηκαν πρόσφατα, αποφάσισε να μην υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων το κανονικό 12€ και το μειωμένο (για φοιτητές και ειδικές κατηγορίες) 8€, αλλά μόνο μία που θα ισχύει για όλους, με τιμή 8€.
Να τονιστεί ότι οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και για το λόγο αυτό η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο, κάθε ημέρα από τις 6μ.μ. έως τις 9μ.μ.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση να μεριμνήσουν εγκαίρως για την προμήθεια  εισιτήριων, προς αποφυγή οποιασδήποτε ενδεχόμενης ταλαιπωρίας.
Τέλος, σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση στο Πνευματικό Κέντρο και κατέχουν κάρτες προπώλησης που τις προμηθεύτηκαν για τις παραστάσεις του Αυγούστου στο Κάστρο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, παρέχεται η δυνατότητα να προσέλθουν στο χώρο προπώλησης κατά τις ώρες που αυτή θα πραγματοποιείται, προκειμένου να αντικατασταθεί η κάρτα που κατέχουν με εισιτήριο για τις προσεχείς παραστάσεις, χωρίς επιπλέον χρέωση.


Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                     Η Γεν. Γραμματέας
Ολγα Θεοδώρου                     Αλέκα Σταυριανέα