Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 16:23

Η Ορχήστρα εγχόρδων «Flex» από την Καλαμάτα στο Ωδείο Αθηνών 

Γράφτηκε από την
Η Ορχήστρα εγχόρδων «Flex» από την Καλαμάτα στο Ωδείο Αθηνών 

Συναυλία στην αίθουσα συναυλιών του ιστορικού Ωδείου Αθηνών θα δώσει η Ορχήστρα εγχόρδων «Flex» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 7.30 το απόγευμα.

Η συναυλία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείου, θα δοθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της «Flex» για το ταξίδι στην Βιέννη, τον ερχόμενο Μάϊο, καθώς έχει προσκληθεί από το Κρατικό Ωδείο της Βιέννης (Prayner Conservatoire) για μια από κοινού συναυλία, στις 12 Μαΐου, στην αίθουσα «Ehrbarsaal» της Βιέννης. 

Οπως προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, «η καλλιτεχνική επιμέλεια και η διδασκαλία της ορχήστρας αποτελούσε -και αποτελεί- όραμα της Ηλέκτρας Βεζύρογλου, εφόρου του τμήματος εγχόρδων του Ωδείου Καλαμάτας», προς την οποία ο εν λόγω φορέας εκφράζει τις ευχαριστίες του.

«Η "Ehrbarsaal" είναι μια από τις σημαντικότερες αίθουσες μουσικής δωματίου της Βιέννης και βρίσκεται σε ένα παλάτι του 19ου αιώνα ("Palais Ehrbar"). Η παρουσία της ορχήστρας εγχόρδων του Ωδείου Καλαμάτας σε αυτόν τον χώρο, προσφέρει  σημαντική εμπειρία στους μαθητές μας αλλά και καταξιώνει την "Flex" στον χώρο των ημιεπαγγελματικών ορχηστρών της χώρας μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 


NEWSLETTER