Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 19:20

Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»: Εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις σχολικές τάξεις

Γράφτηκε από την
Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια»: Εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις σχολικές τάξεις

Τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν συνολικά φέτος στη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Γ. Καρέλια» του Λυκείου Ελληνίδων Καλαμάτας (οδός Σταδίου 64), για σχολικές τάξεις όλων των βαθμίδων.

Καταρχάς συνεχίζονται για 2η χρονιά τα προγράμματα «Πολύχρωμοι θησαυροί από βαμβάκι και μαλλί» για μαθητές Β' - Γ' Δημοτικού και «Πες μου τι φοράς να σου πω ποιος είσαι», για μαθητές Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού.

Επιπλέον όμως, από τη φετινή χρονιά ξεκινούν 2 νέα προγράμματα: «Τι τρέχει πίσω από τις προθήκες;» (για σχολικές τάξεις Γυμνασίου) και «Μόδα είναι και γυρίζει» (για σχολικές τάξεις Λυκείου).

Ολα τα προγράμματα θα υλοποιούνται στο χώρο της έκθεσης, μετά από συνεννόηση με τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς - για τα δημοτικά σχολεία κάθε Τετάρτη στις 9 και στις 11 π.μ., ενώ για τα Γυμνάσια και Λύκεια κάθε δεύτερη Τρίτη στις 9 και στις 11 π.μ.

Για τη συμμετοχή τους οι μαθητές δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος πέραν των 2 ευρώ του μαθητικού εισιτηρίου στην έκθεση.

Η έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα και ώρα 6 μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση και ξενάγηση στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – αφού τα προγράμματα για την πρωτοβάθμια «τρέχουν» από πέρυσι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να ζητήσει κανείς στα τηλέφωνα 27210 86923 και 27210 86927, καθώς και στην ιστοσελίδα:

https://vgkareliascollection.com.

 


NEWSLETTER