Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 09:40

«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Στην πόλη της Καλαμάτας βρέθηκε η μαγειρική – ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, προβάλλοντας την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και όχι μόνο, μέσα από την συχνότητα του Open.

Αφού είχαν προηγηθεί τα Ιωάννινα και η Μονεμβασιά, στο τρίτο κατά σειρά επεισόδιο του «My Greece», η αγαπημένη τραγουδίστρια με συνταξιδιώτη της τον γνωστό σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, βρέθηκαν στη σκιά του επιβλητικού Ταΰγετου και στην αγκαλιά του Μεσσηνιακού κόλπου για να μάθουν την ιστορία της Καλαμάτας αλλά και για να γνωρίσουν νέες γεύσεις.

Μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημα της εκπομπής, παρακολουθήσαμε πλάνα από τα ιστορικά κτίρια της πόλης, είδαμε πολλά μνημεία, το πάρκο Σιδηροδρόμων και τον Μόλο με τα γραφικά ψαροκάικα του από ψηλά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια απόλαυσε μια βόλτα με το ποδήλατο της στην κεντρική πλατεία, έκανε... στάση για σουβλάκι στου "Τζίμη", έπαιξε τάβλι με τον λαϊκό καλλιτέχνη Βασίλη Αθάνα, δοκίμασε θαλασσινά εδέσματα στις Κιτριές, ενώ δεν παρέλειψε να γευματίσει στο Κτήμα Λυγερή, ανακαλύπτοντας όπως είπε έναν... αλλιώτικο μουσακά.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=O030SZ7Juqc}


NEWSLETTER