Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 21:31

Στον τελικό του Greek Idol η Μαλού

Γράφτηκε από την

Στην τελική ευθεία του διαγωνισμού του talent show του Alpha Greek Idol μπήκε το Σάββατο που μας πέρασε η νεαρή Καλαματιανή παίκτρια Μαλού (Μαρία) Κυριακοπούλου.
Η εμφάνιση της Μαλούς κέρδισε - ακόμη μια φορά - ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι τρεις κριτές Πέτρος Κωστόπουλος, Ελλη Κοκκίνου και Κώστας Καπετανίδης υπογράμμισαν και πάλι τη διαρκή και σταδιακή βελτίωσή της, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον πολύ καλό της χαρακτήρα. Λίγο πριν την εμφάνιση της Μαλούς, οι κριτές είχαν λογομαχήσει με την άλλη παίκτρια, τη Μαρία από την Κύπρο. Ετσι, όταν τραγούδησε η Μαλού, είπαν πως εκείνη έχει μια τεράστια φωνή, αλλά συγχρόνως... μικρή "γλώσσα", σε αντίθεση με την Κύπρια συμπαίκτριά της, που έχει δείξει ως τώρα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Η ίδια η Μαλού προτίμησε να μην απαντήσει, παρά ευχαρίστησε θερμά τους κριτές για τα καλά τους λόγια.
Πολύ εντυπωσιακό ήταν το ντουέτο της Μαλούς με την ηθοποιό - τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου και το συγκρότημά της Mamacita on fire. Η γνωστή ηθοποιός είπε ότι η Μαλού είναι το "καλύτερο παιδί και το πιο ταλαντούχο σε όλο το παιχνίδι".
Οπως φάνηκε στα πλάνα του live του Σαββάτου, η Μαλού είχε πολύ κόσμο να τη στηρίζει... Πιο ξεχωριστή παρουσία, ο γλυκύτατος παππούς της, ο οποίος τη χειροκροτούσε όρθιος ενώ τραγουδούσε, ενώ όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Νίκος Οικονομόπουλος... έριξε και μια λεβέντικη ζεϊμπεκιά!
Πολύ ενδιαφέρον είναι και το ότι η Μαλού έχει ήδη δύο προφίλ στο Facebook με.... 5.000 φίλους στο καθένα από αυτά. Υπάρχει ακόμη ένα fan page για εκείνη, με 1.300 μέλη.