Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 07:57

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2017

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2017

 

Οι ετοιμασίες για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2017 έχουν ήδη ξεκινήσει από την Καρναβαλική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας, η οποία χθες έδωσε την πρώτη της συνέντευξη Τύπου.

Οπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος και επικεφαλής της Επιτροπής Παναγιώτης Γιαννόπουλος  το Καρναβάλι ενώ υπάρχει λίγα μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να γίνει θεσμός, για τον οποίο εργάζεται ο Δήμος, οι δημότες, οι εθελοντές. Η έκθεση των στολών θα ξεκινήσει από τις 23 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο. Η έναρξη δεν είναι σαφές ακόμα πότε θα γίνει, αλλά είναι σίγουρο πως θα προγραμματιστεί μετά τη Γιορτή της Υπαπαντής. Στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνει η μεγάλη παρέλαση και στις 18 Φεβρουαρίου η νυχτερινή παρέλαση. Οι εκδηλώσεις θα είναι πολλές και θα διαρκέσουν σχεδόν ένα μήνα. Ο κ. Γιαννόπουλος ζήτησε να γίνει το Καρναβάλι χωρίς έχθρες, με μαζική συμμετοχή.

Η Χρύσα Λιάππα, μέλος της Επιτροπής ανακοίνωσε πως πλέον οι αιτήσεις θα γίνονται στη σελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού από τις 2 Νοεμβρίου στις 9 μ.μ., με ηλεκτρονικό τρόπο. Στο σάιτ θα φαίνεται και το πότε κατατέθηκε η κάθε αίτηση. Η προθεσμία θα είναι ως τις 5 Φεβρουαρίου και η κλήρωση θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου. Οσοι έχουν καταθέσει αίτηση εκπρόθεσμα, θα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στην παρέλαση, απλά θα ακολουθούν στο τέλος. Τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν να υπάρξει καλή επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ των συμμετεχόντων.

Γ.Σαρ. 


NEWSLETTER