Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 08:16

Με πολύχρωμο κόκορα το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Γράφτηκε από την
Με πολύχρωμο κόκορα το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι

 

Εναν πολύχρωμο, χαρούμενο κόκορα θα έχει φέτος η αφίσα του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, η οποία παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου στο παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας. 

Οπως είπε ο πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπή του Δήμου Παναγιώτης Γιαννόπουλος, όλες οι ομάδες του Καρναβαλιού εργάζονται πυρετωδώς για να προγραμματίσουν τις εκδηλώσεις. Μετά τις γιορτές θα αρχίσει να λειτουργεί με εθελοντές το γραφείο στο Πνευματικό Κέντρο, πρωί και απόγευμα. Από τις 23 Ιανουαρίου θα αρχίσει η έκθεση των στολών. Η Χρύσα Λιάππα δήλωσε πως ως τώρα τα γκρουπ είναι 17 και οι δηλώσεις συνεχίζονται. Κάλεσε σχολεία, λύκεια, γυμνάσια και συλλόγους γονέων να συμμετέχουν με τις δικές τους ιδέες. Για πληροφορίες μπορεί κανείς να καλεί στη "Φάρις": 27210 95611, 83086.

Η Τασία Φοίφα κάλεσε νέους και νέες 16 - 18 ετών για να πλαισιώσουν την "πριγκίπισσα Ιζαμπώ" και ο Γιώργος Φάβας απηύθυνε κάλεσμα για εθελοντές. Η γραφίστρια Ακριβή Καλογεροπούλου σημείωσε πως ο κόκορας συμβολίζει την έγερση, την αφύπνιση και πως στέλνει ωραία μηνύματα αισιοδοξίας με τα χρώματά του. 

Στις 10 Φεβρουαρίου θα γίνει η έναρξη, στις 18 Φεβρουαρίου η νυχτερινή παρέλαση του Καρναβαλιού και στις 26 η μεγάλη παρέλαση.

Γ.Σαρ. 


NEWSLETTER