Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 18:52

Ο Καλαματιανός Παναγιώτης Μπουραντώνης στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

 

Στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στο «Ποσειδώνιο» εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Καλαματιανός τραγουδιστής Παναγιώτης Μπουραντώνης. 

Ο Παναγιώτης είναι 23 χρόνων και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 5 χρόνια. Μέχρι σήμερα έχει τραγουδήσει σε αρκετά μαγαζιά στην Καλαμάτα («Caramela», «Le Roi», «Ηeat», «Λιθάρι», «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Gazi live») ενώ και το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Τελειώσαμε» -σε δικούς του στίχους και μουσική- έχει γυριστεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τον τελευταίο χρόνο όμως ο Παναγιώτης βρίσκεται στην Αθήνα: Το χειμώνα τραγούδησε στο «Messiah on stage» του κ. Παπαργυρόπουλου στο Κολωνάκι και ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν πήγε στο «Ποσειδώνιο». Εκεί εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή μαζί με τον ανερχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο. Το σχήμα περιλαμβάνει κι άλλους ταλαντούχους νέους όπως οι Τζορτζίνα Νικάκη, Στέλιος Τσάκωνας Νάιρα Αλεξόπουλου, Ελενα Παναγιωτιδου, Animado, Βασίλης Ανης, Μαρία Κορέλλη, Δέσποινα Tata, Διονυσία Γεωργιάδου και Μάνος Παπαγιαννάκης. 

Οπως λέει ο Παναγιώτης Μπουραντώνης στην «Ε»: «Πάμε πολύ καλά. Εχουμε ξεκινήσει περίπου 1 μήνα και συνεχίζουμε δυναμικά!».