Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 10:01

O Ν. Πορτοκάλογλου στο eleftheriaonline.gr για το live του με τους "Ευγενείς Αλήτες" απόψε στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
O Ν. Πορτοκάλογλου στο eleftheriaonline.gr για το live του με τους "Ευγενείς Αλήτες" απόψε στην Καλαμάτα (βίντεο)

 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι «Ευγενείς Αλήτες» θα τραγουδήσουν για το κοινό της Καλαμάτας στη συναυλία με τίτλο "Restart" στο Κάστρο, με το Μουσικό Γυμνάσιο Καλαμάτας σήμερα στις 9.30 μ.μ. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στην Καλαμάτα μίλησε στο web tv του eleftheriaonline.gr και την Γιούλα Σαρδέλη.

Ακολουθεί η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Νίκου Πορτοκάλογλου:

Νωρίτερα τόσο ο έμπειρος τραγουδιστής, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της συναυλίας έδωσαν συνέντευξη Τύπου στο παλιό Δημαρχείο.

Εκ μέρους της “Φάρις” ο Δημήτρης Μπούχαλης ευχαρίστησε τον κ. Πορτοκάλογλου και μίλησε για τις πιο σημαντικές συνεργασίες του επί σκηνής, αλλά και στο σινεμά. Σχολίασε ακόμη πως ποτέ δεν ανήκε στους “θολοκουλτουριάρηδες” καλλιτέχνες, αλλά σε εκείνους που πάντα είχαν σαφή άποψη για τα πράγματα. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σημείωσε πως το να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με παιδιά από τα μουσικά σχολεία, είναι σαν ανταπόδοση για εκείνον. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με μουσικούς – πολλοί από αυτούς απόφοιτοι των μουσικών σχολείων, μέσα από τους οποίους βλέπει να συνυπάρχει έντονο το καλλιτεχνικό στίγμα και της ανατολής και της δύσης. “Είναι φοβερό δώρο να ακούς τους στίχους σου να τραγουδιούνται από παιδικές και εφηβικές φωνές, είναι πολύ συγκινητικό. Είναι δώρο για μένα. Ξεκίνησα με το Μουσικό Σχολείο Δράμας και συνεχίζουμε κι άλλες τέτοιες συνεργασίες” εξήγησε ο ίδιος, προσθέτοντας πως στο Κάστρο είχε έρθει το 1986 με τους “Φατμέ”, όταν έκαναν τον 4ο και τον πιο επιτυχημένο τους ως τότε, δίσκο. Σε αυτή τη συναυλία, ήταν η πρώτη φορά που κατάλαβε πως πλέον τα τραγούδια του είχαν μεγάλη αποδοχή κι έτσι θεωρεί την πόλη και το Κάστρο της, ιδιαίτερα γούρικα για εκείνον. 

Εκ μέρους του Μουσικού Γυμνασίου ο υποδιευθυντής Διονύσης Κοτταρίδης είπε πως αυτή η βραδιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές, για να μάθουν επιπλέον πράγματα. Η υπεύθυνη της χορωδίας Κατερίνα Τσίτσα ευχαρίστησε τους Γιάννη Σιψάκο και Αρτεμι Θεοδούλου για τη βοήθειά τους και τόνισε ότι οι μαθητές είναι ενθουσιασμένοι. 

Κοντά στο Νίκο Πορτοκάλογλου θα είναι οι μουσικοί: Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο, Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά, Γιώργος Κουρέλης: πλήκτρα, ακορντεόν, φωνητικά, Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα, Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: στην προπώληση 11 ευρώ, στο ταμείο 13 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στα σημεία: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, καταστήματα αθλητικών ειδών “Cosmos” Καλαμάτας.


NEWSLETTER