Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 18:35

Η ομάδα “Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος” στο eleftheriaonline.gr λίγο πριν την πρεμιέρα της "Μαρίας Πενταγιώτισσας" (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Η ομάδα “Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος” στο eleftheriaonline.gr λίγο πριν την πρεμιέρα της "Μαρίας Πενταγιώτισσας" (βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει απόψε Σάββατο (13/1)  η “Μαρία Πενταγιώτισσα”, του Μποστ και το έργο θα παίζεται στην Καλαμάτα μέχρι και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου από το θεατρικό σχήμα “Συν Ενα – Μιχάλης Τούμπουρος”, στο Πνευματικό Κέντρο.

Η θεατρική ομάδα μιλάει στο φακό του eleftheriaonline.gr και την δημοσιογράφο Γιούλα Σαρδέλη για το έργο και την δραστηριότητά της.

Δείτε το βίντεο:



Παραστάσεις θα δίνονται καθημερινά, εκτός Δευτέρας και Τρίτης, στις 9.15 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινούν στις 8 το βράδυ, με εισιτήριο 10 ευρώ - μειωμένο σε 8 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ΑΜΕΑ και άνεργους.

Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Κατσουλάκη και παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Δημήτρης Καούρης, Νίκος Καπόπουλος, Λευτέρης Καρμοίρης, Σέφη Κούβελα, Πάνος Κουραμπάς, Μαρία Κρόμπα, Νίκος Κυριακουλάκος, Αλεξάνδρα Λυμπεροπούλου, Χρύσα Νίκου, Ρούλα Μέντη, Μαρία Μπαλάσκα, Εφη Μπετιχαβά, Ελένη Πετρουλέα,  Λευτέρης Πουλέτης, Ελενα Σκουλαρίκου, Γωγώ Χρανιώτη, Γιάννης Χρηστέας.

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης είναι: Γιούρι Στούπελ μουσική, Κώστας Δούσης σκηνικά, Κώστας Κατσουλάκης και Βούλα Σαρδέλη κοστούμια, Μαρία Μπαλάσκα

Χορογραφίες και Μαρία Μπαλάσκα - Ελένη Πετρουλέα βοηθοί σκηνοθέτη.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά 6 με 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ενώ για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν όλες τις ημέρες (10 π.μ. με 2 μ.μ.) στο 6908-252187.


NEWSLETTER