Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 07:30

Αύριο στις Σπονδές: "Wedding singers" με επιτυχίες των 90's

Γράφτηκε από την

Το προχωρημένο μουσικό συγκρότημα των ... γαμήλιων ροκ σταρ "Wedding singers" έρχεται στην Καλαμάτα αύριο βράδυ για ένα live πάρτι με κομμάτια της εποχής των 90's, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει! Στις "Σπονδές" στο Ιστορικό Κέντρο, προβλέπεται να ανατρέψουν σε μια νύχτα όλα όσα είχαμε συνηθίσει για τα μουσικά δεδομένα!


Μετά από 2 εκρηκτικές σερί χρονιές στην Αθήνα με το πιο hot εβδομαδιαίο residency στο Τώρα-K44 στο Γκάζι, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις σε πάρτι, φεστιβάλ και πλάι στην Αννα Βίσση στο "Rex", οι τροβαδούροι της έκστασης είναι εδώ για να απογειώσουν το κοινό. Δείτε και διαπιστώστε από κοντά πώς τα κλασικά όργανα μιας ροκ μπάντας αποτυπώνουν όλο το αίσθημα των 90's σπιτικών πάρτι. Mtv, Jeronimo Groovy, ντισκομπάλες και αστρόσκονη, όλα σε ένα βράδυ.
Οι "Wedding Singers" δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα από τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες μετροσέξουαλ χορευτικές κινήσεις. Το τετραμελές...σεξτέτο, υπόσχεται διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις "κοπανήματος" με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80's και 90's. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις. Απο Benny Benasi, Samantha Fox, Chimo Bayo μέχρι Blue Boy, Outhere Brothers, Andru Donalds, 2Unlimited, NKOTB, Salt 'n Pepa και πολλά ακόμα.

- Πρώτη φορά στην Καλαμάτα για κάποιους από εσάς. Τι μας έχετε ετοιμάσει για το πρόγραμμα της Παρασκευής;
"Είναι αλήθεια πως για κάποιους από μας είναι η πρώτη φορά και ελπίζουμε ... να μην πονέσει! Εχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με χορευτικές επιτυχίες 90's και κάποιες κλεφτές ματιές σε 80's και 00's, το οποίο θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά για όλους μας. Αρκεί, να έρθετε με χαμηλά παπουτσάκια (για τις κυρίες) και τουλάχιστον ένα ακόμα Rexona (για τους κυρίους)".

- Πώς προέκυψε το όνομα σας;
"Το όνομά μας προέκυψε φυσικά από τη δεκαετία του '90 και από την ταινία "The Wedding Singer" με τον ένα και μοναδικό Adam Sadler".

- Ποια είναι τα αγαπημένα σας... γαμοτράγουδα, τα τραγούδια της χαράς και των γάμων δηλαδή; Αυτά που όντως θα θέλατε να παίξουν και στους δικούς σας γάμους;
"Δυστυχώς, είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιλέξουμε συγκεκριμένα τραγούδια γιατί όλο μας το playlist έχει στηθεί με αυτή τη λογική. Οχι, για να παιχτεί στο γάμο μας, αλλά να μας αρέσουν"!

- Ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο ...κουφή διασκευή που έχετε κάνει ως τώρα;
"Η πιο κουφή διασκευή δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά είναι ήδη στο δρόμο της. Νομίζω, ότι αυτό θα συμβεί όταν θα καταφέρουμε να διασκευάσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς"!

- Πώς θα αντιδρούσατε αν σε ένα live σας ζητούσαν να παίξετε το "ωραία που είναι η νύφη μας, ωραία τα προικιά της";
Θα ήταν μια καταπληκτική ιδέα, αν καταφέρουμε να το μεταφράσουμε στα εγγλέζικα"!

Στις "Σπονδές" την Παρασκευή στις 10 το βράδυ, είσοδος 10 ευρώ με ποτό, Support: Group Therapy.