Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 20:06

Μαλού «Ικανοποιημένη σαν να πήρα την πρώτη θέση»

Γράφτηκε από την
Μαλού «Ικανοποιημένη σαν να πήρα την πρώτη θέση»

 

«Νιώθω το ίδιο ικανοποιημένη, σαν να πήρα την πρώτη θέση», δηλώνει στην "Ε" η νεαρή τραγουδίστρια από την Καλαμάτα Μαλού Κυριακοπούλου, που ήρθε δεύτερη στο talent show «Greek Idol» του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha. Και με την ευκαιρία, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά όλους τους Καλαματιανούς που την ψήφισαν και που πήγαν και στα live με πούλμαν για να την εμψυχώσουν!

 

- Πώς νιώθεις τώρα που τελείωσε το παιχνίδι;

«Νιώθω ηρεμία... Τώρα αρχίζει η πολλή δουλειά. Νιώθω επίσης μεγάλη ικανοποίηση που έφτασα μέχρι εδώ. Δε το περίμενα, το έχω πει κι άλλες φορές. Κι ας μη βγήκα πρώτη, είμαι το ίδιο χαρούμενη».

 

- Ακούγεσαι κάπως... αγχωμένη! Ακολουθούν πολλές υποχρεώσεις;

«Ναι, μας περιμένει σκληρή δουλειά. Τώρα είμαστε στη φάση όπου εμφανιζόμαστε και μιλάμε σε συνεντεύξεις και σε εκπομπές. Αργότερα θα ακολουθήσουν συναυλίες με την Ελλη Κοκκίνου, η οποία θα πάρει μαζί της εμένα, τον Αρη, το Γιώργο Ξυλούρη και τον Τσακαλάκο. Δεν ξέρω ακόμη τι τραγούδια θα πούμε, δεν έχουμε ξεκινήσει πρόβες. Υποθέτω πως θα πούμε τραγούδια που ταιριάζουν στον καθένα μας».

 

- Υπάρχει πιθανότητα να έρθετε και στην Καλαμάτα;

«Δε το ξέρω ακόμη, δεν έχω δει το πρόγραμμα, αλλά... μακάρι! Πολύ θα το ήθελα!».

 

- Η σχέση σας με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο που βγήκε νικητής δείχνει ιδανική. Πρέπει να είστε πολύ φίλοι.

«Χάρηκα που βγήκε ο Παναγιώτης. Το είχαμε συζητήσει από πριν, ότι όποιος κι αν κέρδιζε θα χαιρόμασταν το ίδιο. Τον εκτιμώ, πιστεύω σ' αυτόν. Είναι μεγάλος καλλιτέχνης, συνθέτει τραγούδια και είναι πραγματικά πολυτάλαντος».

 

- Ποια ήταν για σένα η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι;

«Ενιωθα μεγάλη ψυχολογική κούραση γενικότερα. Γιατί δεν ήταν μόνο οι 3 ώρες του live. Πριν από αυτό είχαν προηγηθεί πολλές ώρες δουλειάς, ετοιμασίας... Ηταν ένας κόσμος με άλλους ρυθμούς που δεν τους είχαμε συνηθίσει. Χρειαζόταν χρόνος για να προσαρμοστούμε».

 

- Τι σου έλειψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

«Η καθημερινή μου ζωή. Το να πιω καφέ με δικά μου άτομα. Η ξεκούραση. Η οικογένειά μου. Η Καλαμάτα. Ακόμη δεν μπορώ να βρω κενό να έρθω κι έχω τρελαθεί».

 

- Πώς αντέδρασες όταν είδες να φτάνουν... πούλμαν από την Καλαμάτα για σένα στο show;

«Μου φάνηκε πολύ περίεργο! Ηταν συγγενείς, φίλοι, αλλά και άνθρωποι που δε γνώριζα! Ηρθε σχεδόν όλη γειτονιά μου, η Ράχη. Κρατούσαν πανό και από την κερκίδα φωνάζανε "Καλαμάτα"! Μου έδωσε πολύ κουράγιο όλο αυτό!».

 

Συνέντευξη στη

Γιούλα Σαρδέλη

 


NEWSLETTER