Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 10:03

All-time-classic ανδρική κομψότητα τώρα με έκπτωση έως 50%!

Γράφτηκε από την
All-time-classic ανδρική κομψότητα  τώρα με έκπτωση έως 50%!

 

Έμφαση στην ποιότητα των νημάτων, στην πλούσια γκάμα των χρωμάτων, στις λεπτομέρειες της ύφανσης που κάνουν τη διαφορά... αλλά και στον συνδυασμό κλασικών στοιχείων με νέα δημιουργικά σχέδια, δίνει η νέα συλλογή της DUR: της γνωστής αμιγώς ελληνικής εταιρείας ανδρικής μόδας, που η δυναμική της παρουσία στην αγορά ξεπερνά τον μισό αιώνα!  

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ της DUR απαντούν στις πιο σύγχρονες ανάγκες, με την ιδανική σχέση τιμής - ποιότητας - αισθητικής. Από σήμερα -Δευτέρα- όμως, η καλοκαιρινή κολεξιόν της DUR γίνεται ακόμα πιο δελεαστική... καθώς μας προσφέρεται με έκπτωση έως και 50%!

Η ενδιαφέρουσα συλλογή πουκαμίσων DUR περιλαμβάνει τα ιδιαίτερα Two-Ply (δίκλωνα πουκάμισα) από υψηλής ποιότητας νήματα, σε μια ποικιλία σχεδίων, χαρίζοντας και στον πιο απαιτητικό άνδρα μια δροσερή, πιο ελεύθερη διάθεση... Όσο για το κλασικό polo t-shirt της DUR; Παραμένει φυσικά η πιο must καλοκαιρινή επιλογή, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών χρωμάτων - τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με chinos παντελόνια, αλλά και με μονόχρωμα μαγιό για τις αποδράσεις του καλοκαιριού... 

Στην καλοκαιρινή συλλογή DUR 2017 ανακαλύπτουμε ακόμη λινά πουκάμισα ανώτερης ποιότητας, βαμβακερές βερμούδες για κομψές casual εμφανίσεις, ανάλαφρα navy μπουφάν, μια εντυπωσιακή συλλογή χειροποίητων ανδρικών υποδημάτων, αλλά και ιδιαίτερες πλεκτές ζώνες: Ό,τι απαιτεί, δηλαδή, ένα νεανικό all-time-classic look... τώρα σε ακόμα πιο απίθανες τιμές!

• Οι εκπτώσεις έως 50% θα ισχύουν και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της DUR: www.dur.gr


NEWSLETTER