Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 21:10

Τουρνουά μπάσκετ 3x3 στη Σκούρα

Γράφτηκε από την

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκούρας και ο Α. Π. Ο. Σκούρας “Ο Ζαχαριάς”, με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης,  διοργανώνουν στην Σκούρα το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ Τριμελών Ομάδων 3x3 στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου 2011.
Το καθιερωμένο μπασκετικό γεγονός πραγματοποιέιται και εφέτος σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα του αθλήματος, με την ελεύθερη συμμετοχή όλων των αθλητών και των φίλων του αθλήματος.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης, όπως ορίζονται από την ΕΟΚ, οι ομάδες είναι τριμελείς, με δικαίωμα ενός αναπληρωματικού. Στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία της ομάδας, τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων αθλητών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, απαραίτητο για την ενημέρωσή σας για την κλήρωση και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν, έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, στην Σκούρα (ή τηλεφωνικά στο 6974070185)
Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει κλήρωση για τον ορισμό μονών αγώνων με σύστημα νοκ-άουτ. (Η τήρηση των κανονισμών θα ελέγχεται από επίσημους διαιτητές της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ή γυμναστές). Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 5/9 και οι ημιτελικοί και ο τελικός την Τετάρτη 7/9. Στους νικητές θα απονεμηθεί Κύπελλο, αναμνηστικά μετάλλια και αθλητικά δώρα. Σε όλες τις ομάδες θα απονεμηθεί δίπλωμα συμμετοχής. Παράλληλα με τους τελικούς θα διεξαχθεί και διαγωνισμός τριπόντων σε δύο γύρους με ελεύθερη συμμετοχή.
Χορηγοί της διοργάνωσης τα καταστήματα Neoptic (οπτικά. φακοί επαφής, ακουστικά, γυαλιά ηλίου), Μπέττυ Φουντά (κατάστημα δώρων) και Ημίχρονο Σπορ (αθλητικά είδη).
Προσκαλούμε όλους τους αθλητές και φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν ελεύθερα στη διοργάνωση.
Εκ του συλλόγου