Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011 14:00

Ακαδημίες Αντισφαίρισης από τον Ομιλο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την

1. Τα μαθήματα γίνονται στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης (Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου, όπισθεν πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής).
2. Το πρόγραμμα αντισφαίρισης ακολουθεί το σχολικό πρόγραμμα και οι εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το πρόγραμμα ξεκινά κάθε χρόνο τον Οκτώβριο και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 6 ετών και ενήλικες. Για την εγγραφή στο πρόγραμμα απαιτούνται πιστοποιητικό παιδιάτρου για τα παιδιά και παθολόγου ή καρδιολόγου  για τους ενήλικες και μία φωτογραφία.
3. Τις ημέρες με άσχημες καιρικές συνθήκες  θα γίνονται θεωρητικά μαθήματα στα γραφεία - αποδυτήρια του Ομίλου σε διαμορφωμένη αίθουσα.
4. Το πρόγραμμα αντισφαίρισης περιλαμβάνει την εκμάθηση της βασικής τεχνικής του αθλήματος, σε αρχικό και προχωρημένο στάδιο, με απώτερο στόχο τη μύηση στο άθλημα και στον πρωταθλητισμό από Πτυχιούχο Προπονητή αντισφαίρισης  απόφοιτο ΤΕΦΑΑ*. Μέσα από το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις πνευματικές,  φυσικές και κινητικές τους ικανότητες (ταχύτητα, αντοχή, επιδεξιότητα), να μάθουν τη σωστή στάση του σώματος και να προασπίσουν την υγεία τους. Τα τμήματα του προγράμματος διαμορφώνονται βάσει ηλικίας, οπότε χωρίζονται σε παιδικά τμήματα (6-14 ετών) και τμήματα ενηλίκων (14 και άνω), και βάσει του επιπέδου ικανότητας, οπότε χωρίζονται σε τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων. Ο αριθμός των τμημάτων εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετοχών. Κάθε τμήμα κάνει μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα, από μία ώρα, απογευματινές ώρες, Δευτέρα - Τετάρτη από 15:00-18:00.**
5. Μετά το τέλος του προγράμματος οι αθλητές μπορούν να γίνουν μέλη με 30? ετησίως και να παίζουν όσες φορές θέλουν. Οι μαθητές - Φοιτητές δωρεάν σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ομίλου μας.
6. Όλοι οι αθλητές πρέπει να ακολουθούν τον εσωτερικό κανονισμό του Ομίλου. Στο site μας www.facebook.com/messinitennis θα βρείτε πληροφορίες για τον Όμιλο μας.
7. Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής στους Υπευθύνους του Προγράμματος κ. Περικλή Καλοφωλιά τηλ. 6972442926 & Βασίλη Δρακόπουλο 6983506141.