Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 21:27

Στη Β' Εθνική ο ΝΟ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Εκεί που αγωνιζόταν ως το 2009 επέστρεψε η αντρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Υστερα από τη τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ο.Ε. επικυρώθηκε η άνοδος τριών ομάδων στη Β’ Εθνική. Οι ομάδες είναι ο Αρης Θεσσαλονίκης, ο ΟΕΝΑ Βόλου και ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας αφού οι ομάδες που είχαν μείνει στη Β’ Εθνική ήταν επτά.
Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια απουσίας από τη Β’ Εθνική, που θυμόμαστε όλοι πως είχε πραγματοποιηθεί αυτό. Η τελευταία ομάδα είχε κάνει δύο ανέλπιστες νίκες επί της ομάδας που ανέβηκε 1η στην Α2, ενώ το 2010 στη Γ’ Εθνική τερματίσαμε 3οι στο Ρέθυμνο έχοντας παράπονα για τη διαιτησία του παιχνιδιού με το Ρέθυμνο, όπου είχε φιλοξενήσει με δικά του χρήματα όλες τις ομάδες.
Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας έχοντας κρατήσει το κορμό της ομάδας της Β’ Εθνικής, φυσικά με κάποιες απουσίες όπως ο Σπανός Ηλίας έχει δοθεί δανεικός στο Βόλο, ο Σπανός Διονύσης στον Άρη Θεσσαλονίκης, ο Αντωνέας Φάνης στο ΟΠΑΘΑ Πατρών ενώ οι Παναγιώταρος Νίκος και Κωνσταντινόπουλος Γιάννης δεν αγωνίστηκαν λόγω σχολικών υποχρεώσεων. Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα αγωνισθεί με τον ίδιο κορμό, πραγματοποιώντας κατά πρώτο λόγο να επαναφέρει τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πέρυσι, αλλιώς να κάνει δύο μεταγραφές σε μία δύσκολη χρονιά για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το πόλο, αφού κόπηκαν πολλά χρήματα από την Πολιτεία προς την Ομοσπονδία.

Εκ του Δ.Σ.