Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 14:36

Διοργάνωση του 11ου τουρνουά μπάσκετ 3x3 στη Σκούρα

Γράφτηκε από την

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σκούρας και ο Α.Π.Ο. Σκούρας “Ο Ζαχαριάς”, με την υποστήριξη του Δήμου Σπάρτης, διοργάνωσαν στην Σκούρα το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ Τριμελών Ομάδων (3Χ3). Σε μια προσπάθεια ανάδειξης του αγωνιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα του αθλήματος, έχει πλέον καθιερωθεί ένα μοναδικό μπασκετικό γεγονός με την ελεύθερη συμμετοχή όλων των αθλητών και των φίλων του αθλήματος.
Η διοργάνωση ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με τους προκριματικούς αγώνες, αλλά οι τελικοί που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 7/9 αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας. Έτσι, οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18/09/2011 στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Σκούρας. Στον τελικό επικράτησε με σχετική άνεση η ομάδα με την επωνυμία Σταθμός. 
Παράλληλα με τους Τελικούς διεξήχθη ο Διαγωνισμός Τριπόντων με 7 συμμετέχοντες και τελικό Νικητή το Κώστα Ματθαίο με 6 επιτυχίες στις 15 προσπάθειες.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν Κύπελλα και Μετάλλια :
Στον νικητή του Διαγωνισμού Τριπόντων Κώστα Ματθαίο.
Στους Δευτεραθλητές με την επωνυμία Σκούρα2011 απονεμήθηκαν Αργυρά μετάλλια και τιμητικά διπλώματα. Η ομάδα Σκούρα2011 αποτελείτο από τους αθλητές Αλεξίου Στέφανο, Βλήτα Κωνσταντίνο, Βουθούνη Γεώργιο και Κούρο Δημήτριο.
Στους νικητές του Τουρνουά (Σταθμός) απονεμήθηκαν Κύπελλο, Χρυσά μετάλλια και Τιμητικά Διπλώματα. Η ομάδα των νικητών με την επωνυμία Σταθμός αποτελείτο από τους : Κασσάκο Ηλία, Μπουγάδη Γιάννη, Νικόλαρο Γεώργιο και Τσαγκαρούλη Γιάννη.  

Σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν απονεμήθηκαν Τιμητικά Διπλώματα Συμμετοχής.
Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί και οφείλει :
Α) Να ευχαριστήσει τα Καταστήματα που την υποστήριξαν : ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ (ΜΠΕΤΤΥ ΦΟΥΝΤΆ), NEOPTIC (ΜΑΛΕΜΠΙΤΖΉΣ-ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ), ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΠΟΡ (ΑΦΟΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ).
Β) Να ευχαριστήσει το Δήμο Σπάρτης, το κ. Δήμαρχο Σπάρτης, το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Σπάρτης και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού σχολείου Σκούρας-Γκοριτσάς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση.  
Β) Να ανανεώσει το ραντεβού με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος για το επόμενο τουρνουά (που αναμένεται να διοργανωθεί τον επόμενο Αύγουστο).


NEWSLETTER