Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 14:39

Δηλώσεις Μαυρέα για τον αγώνα του Παναρκαδικού με τον Μαντινειακό

Γράφτηκε από την




Για τον αυριανό αγώνα του Παναρκαδικού κόντρα στο Μαντινειακό, ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας έκανε τις εξής δηλώσεις: « Μέχρι στιγμής έχουμε ένα ορθό τρόπο λειτουργίας, μια πολύ καλή φιλοσοφία και είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Τα βήματα προόδου μας είναι αυτά που θα ήθελα, αργά και σωστά. Κάθε αγώνας χρειάζεται την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον αντίπαλο. Στον πάγκο του Μαντινειακού βρίσκεται μια μεγάλη ιστορία του αρκαδικού ποδοσφαίρου, ο Παναγιώτης Αγγελάκος, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Με τη σοβαρότητα και την αυτοσυγκέντρωση θα αντιμετωπίσουμε και το Μαντινειακό, και αυτή θα είναι η φιλοσοφία μας μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού έχει ο Χελιώτης, όμως όπως έχω ξαναπεί στην ομάδα δεν υπάρχουν βασικοί και ρεζέρβες. Όλοι είναι βασικοί και κάποια στιγμή θα επιστρατευθούν στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.»

Όσον αφορά τη δικαίωση του Αστέρα από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, ο Αντώνης Μαυρέας δήλωσε: « Θεωρώ ότι ήταν άδικο μια τόσο οργανωμένη και πραγματικά υγιής ομάδα να ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα. Δε διανοούμαι πως κάποιοι σκέφθηκαν να υποβάλουν τέτοιες ομάδες σε ταλαιπωρία. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα και εμείς είμαστε κοντά τους.»