Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 17:50

Στη γενική συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο Δ. Κακαλίκας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Ε. που έγινε στις 21/10 σε ξενοδοχείο της παραλιακής στη Γλυφάδα ήταν παρών και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος. Μπιτσαξής Παναγιώτης, μετά από πρόσκληση που του απέστειλε και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας.
Ο κος. Κακαλίκας ο οποίος συμμετείχε σαν εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αφού διάβασε το συνημμένο κείμενο ανέφερε στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού το πρόβλημα του δημοτικού κολυμβητηρίου. Μετά από συζήτηση που ακολούθησε ζήτησε ο κος. Μπιτσαξής από τον κ. Κακαλίκα να μεταβεί στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη σχετικά με τις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειες». Αυτό προέκυψε λόγω του ότι είχε αναφέρει στην ομιλία του για όσες προτάσεις έχουν κάνει για το κολυμβητήριο της πόλης μας και από τις οποίες δεν έχει εφαρμοσθεί καμία.
Πριν την αναχώρηση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έγινε ακόμη μία συζήτηση όπου και ενημερώθηκε ο κος Κακαλίκας για το Φ.Ε.Κ. με αρ. φύλλου 214 από 18 Φεβρουαρίου 2005 το οποίο αναφέρει την οικονομική συμβολή που πρέπει να έχει η πολιτεία και ο Δήμος για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου και του σταδίου ΜΟΝΟΝ.
Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα επικοινωνήσει με το Δήμαρχο Καλαμάτας για να λυθούν ότι προβλήματα εμποδίζουν τη λειτουργία του κολυμβητηρίου.


Εκ του Δ.Σ.Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER