Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:05

Ποδηλασία στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ακαδημία του Μεσσηνιακου για παιδιά ηλικίας 8 εώς 15 ετών.στοχος της ομάδας ποδηλασίας του Μεσσηνιακού είναι η ένταξη σε αυτήν, ατόμων που βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το ποδήλατο.

Εν μεσω οικονομικής και περιβαλλοντικής κρίσης είναι πολυ σημαντικό να καταλάβουν οι νέοι άνθρωποι πως το αυτοκίνητο δεν είναι το μόνο μέσο μεταφοράς και πως είναι απαραίτητο να μπει το ποδήλατο ενεργά στη ζωή μας.οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12το μέσημερι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με προπονητή τον Κοσμά Νταβουτιάν, έναν κύριο συντελεστή στις επιτυχίες των αθλητών της ομάδας και τον Παναγιώτη Γυφτέα, έναν έμπειρο ποδηλάτη, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη βελτίωση των ικανοτήτων των νέων φίλων του αθλήματος.

Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα εντός του γηπέδου του μεσσηνιακου για μεγαλύτερη άνεση και την ασφάλεια των επίδοξων νέων αθλητών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα "Bike&Run Expert" στην οδό Κλαδά 18 ή στο τηλ 27210 90968 (και στο e-mail messiniakospodilasia@hotmail.com)

Από το Μεσσηνιακό


NEWSLETTER