Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2011 14:27

Αποτελέσματα Αγώνα Moto Cross Άργους

Γράφτηκε από την



Ο πανελλήνιος  αγώνας moto cross για το έτος 2011 πραγματοποιήθηκε στο  Άργος και  ολοκληρωθηκε   με μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετοχές ήταν πολλές και ο αγώνας σκληρός. Πρώτος στην κατηγορία ΜΧ1  ήρθε ο αναβάτης Στέλιος Γαλατιανός ενώ στην κατηγορία MΧ2 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Σπύρος Κοσμάς
Την περιοχή της Καλαμάτας αντιπροσώπευσε επάξια ο αναβάτης της Μ.Ο.Μ(Μεσσηνιακή Ομάδα Moto Cross) Γέωργιος Σπύρης καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην τελική κατάταξη του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Παράλληλα στον φιλικό αγωνα που έλαβε χώρα στο MX Park Καλαμάτας αξιοσημείωτες ήτανε οι συμμετοχές των αναβατών της Μ.Ο.Μ Κωνσταντίνου Βεράρου και Φωτόπουλου Σταύρου. Ο αναβάτης Κωνσταντίνος Βεράρος κατέκτησε στο πρώτο σκέλος του αγώνα την 3η θέση αλλά στάθηκε άτυχος όταν στο  δεύτερο σκέλος του αγώνα ανατράπηκε η μηχανή του και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ο αναβάτης Φωτόπουλος Σταύρος κατέκτησε την 6η θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα αντίστοιχα.
Για το έτος 2012 η Μ.Ο.Μ (Μεσσηνιακη Ομάδα Moto Cross ) θα αντιπροσωπευετεί για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας MX1 απο τον έμπειρο  αναβάτη Νικόλαο Βεράρο και για την κατηγορία MX2 απο τον Γεώργιο Σπύρη ο οποίος παράλληλα θα αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Scrabble κυνηγώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών.