Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 18:04

Αγώνας δρόμου κατά των ναρκωτικών στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Αγώνας 5.000 μ. θα γίνει στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕ.ΘΕ.Α. "Κύτταρο", υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, στις 25 Ιουνίου στις 7.30.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορεί κανείς να κάνει αίτηση ηλεκτρονικά στο σάιτ http://www.sdym.gr. (μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου). Μπορεί κανείς επίσης την ημέρα του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στη γραμματεία (μέχρι τις 7 μ.μ.). Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο" Καλαμάτας. Θα δοθεί κύπελλο στους 6 πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών) και μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τα σημεία - οδούς: Πλατεία 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλατεία 23ης Μαρτίου.

Στο χώρο θα υπάρχει ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Ολοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.