Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 17:30

Προετοιμασία των ομάδων πόλο του ΝΟ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία όλων των ομάδων πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καθημερινώς 19:00 – 21:00 υπό τις οδηγίες των τεχνικών Μπακολιά Στάθη και Ηλιόπουλου Νίκου.
Τα προβλήματα που υπήρχαν έχουν λυθεί και έτσι ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας προετοιμάζεται για το Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής στη κατηγορία αντρών.
Θα παραταχθεί στο Πρωτάθλημα χωρίς δύο βασικούς του παίκτες τα τελευταία χρόνια, προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου, τον Αντωνέα Φάνη που σπουδάζει στη Πάτρα και δόθηκε με υποσχετική στη Ν.Ε. Πατρών (ομάδα Α2 Εθνικής), και τον Σπανό Ηλία που σπουδάζει στο Βόλο και δόθηκε στον Ο.Ε.Ν.Α. Βόλου για ένα ακόμη χρόνο με υποσχετική (ομάδα Β’ Εθνικής).
Παρότι θα είναι σημαντική η απουσία τους η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προτίμησε να δοθούν οι παίκτες για καλύτερη προετοιμασία και απόκτηση εμπειριών.
Στις προπονήσεις εντάχθηκαν οι Τζούβελης Κώστας (πέρυσι υπηρετούσε τη θητεία του και ήταν ελλιπής η προπόνησή του) αλλά και ο Τριανταφυλλίδης Κώστας (ο οποίος ξεπέρασε το τραυματισμό του) και θα ενισχύσουν φέτος την ομάδα την ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από το Δ.Σ.


NEWSLETTER