Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011 16:53

Την Πέμπτη η συνέντευξη του Τσιώλη

Γράφτηκε από την

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 2.00 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Άρη

Επιστροφή σήμερα το πρωί στις προπονήσεις για τους παίκτες του Αστέρα μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Σάκης Τσιώλης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση, που σήμανε και την έναρξη προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη, έγινε κάτω από δυνατό αέρα και βροχή, με τον Σάκη Τσιώλη να εστιάζει σε τρεις τομείς: αντοχής, δύναμης και τεχνικής, ενώ ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό».

Κανονικά μπήκε στην προπόνηση σήμερα ο Σολάκης, ενώ ο Φρανκού και ο Σέσμα ακολούθησαν το δικό τους ατομικό πρόγραμμα. Απουσίασε από την προπόνηση ο Ράγιος, που ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ Ορόθκο και Ρούμπιλ συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε, οι Περόνε και Μπαρτολίνι να εκτίσουν την ποινή τους (συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες) στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ο Χουανίτο (συμπλήρωσε επίσης κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αντίθετα, εξέτισε την ποινή του ο Πιπίνης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητικού τιμ.