Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 15:27

Κοπή πίτας της ΕΠΣ Λακωνίας με ευχές για υγεία, τύχη και διακρίσεις

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κοπή πίτας της ΕΠΣ Λακωνίας με ευχές για υγεία, τύχη και διακρίσεις
Με τη συμμετοχή των μελών του ΔΣ και πολλών εκπροσώπων των Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Λακωνίας πραγματοποιήθηκε χθες, 9 Ιανουαρίου, το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λακωνίας, η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Π. Καρράς υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους αποδίδοντας την ανάλογη τιμή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη ενώ ευχαρίστησε δεόντως για την φιλοξενία της αντιπεριφερειάρχη κ Τζανετέα.

Τις αρχές εκπροσώπησαν επίσης ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Πουλοκέφαλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ Πουλάς, ο Δήμαρχος Σπάρτης Στ Αργειτάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ Ιωαννίδης, ο βουλευτής Γρ. Αποστολάκος, η πολιτευτής κ Πατριανάκου ενώ μύνημα απέστειλε ο πολιτευτής Μανώλης Αντωνάκος. Το παρόν έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης κ Καράτζαλης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Λακωνίας κ. Γαλάνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Λακωνίας κ Φλουτσάκος και ο αρχιδιαιτητής κ Σπυράκης.

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμώτατος Γ. Σκοπαράτζος ενώ το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε μια ιερή εικόνα, «έπεσε» στην Φεβρωνία Πατριανάκου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ Καρράς αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Ένωσης για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και ανέφερε ότι σε καιρούς δύσκολους η Ένωση έχει ενεργές 44 ομάδες κι 70 διαιτητές. «Με τη βοήθεια όλων θα ξεπεράσουμε προβλήματα και δυσκολίες» τόνισε, ευχαριστώντας συγχρόνως τους εκπροσώπους της Περιφέρειας για την στήριξη.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ευχήθηκε σε όλους απαλλαγή από τα τραύματα και τις πληγές του 2011 και επεσήμανε ότι το 2012 θα είναι για όλους ένα έτος οδυνηρό. Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Πουλοκέφαλος υπογράμμισε ότι η κρίση του 2011 ήταν μια δοκιμασία κι ευκαιρία συνάμα για να λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας για δικαιοσύνη. «Το 2011 ήταν έτος αμφισβήτησης και το 2012 πρέπει να είναι έτος αλληλεγγύης, τόνισε, κατά το οποίο πρέπει να ανοίξουμε νέους δρόμους και να μην διστάσουμε να προχωρήσουμε». Ευχήθηκε τη νέα χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαλλαγεί από τις κάθε λογής «παράγκες».

Η Αντιπεριφερειάρχης κ Τζανετέα ανέδειξε τον ρόλο της ΕΠΣ Λακωνίας επισφραγίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που υπάρχει και ανακοίνωσε ότι η Περιφερεαική Ενότητα Λακωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης θα δημιουργήσει σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου στη θέση του σημερινού γηπέδου Αμυκλών.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Στ Αργειτάκος δήλωσε ικανοποίηση γιατί βρέθηκε μέσα σε μια συγκέντρωση ανθρώπων του Ποδοσφαίρου και δήλωσε παρών στο πλευρό της Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας αποτελούν οι: Παναγιώτης Καρράς πρόεδρος Γ. Σπυρόπουλος Α’ αντιπρόεδρος Η. Παπαδόπουλος Β’ αντιπρόεδρος Θ. Δογαντζής γενικός γραμματέας Ν. Βλάχος ταμίας Σ. Πουλικόγιαννης ειδικός γραμματέας και τα μέλη Λ Καράτζαλης, Δ Ψυχογιός, Π Κριμήτσος, Χρ. Κοντάκος και Ι. Μπόκος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER