Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 19:19

Εργομετρικές εξετάσεις ξεκίνησαν οι παίκτες της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εκλογών δίνει την ευκαιρία στην "Μαύρη Θύελλα" να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της στις προπονήσεις, αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις οι ποδοσφαιριστές.
Ετσι χθες η πλειοψηφία των παικτών προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο υπό τις οδηγίες του Ελβιο Μάνα ενώ οι Μπλέτσας, Νικητόπουλος, Δημητρακόπουλος, και Κωνσταντόπουλος πήγαν στο γυμναστήριο «Διάπλαση» όπου και έκαναν εργομετρικές εξετάσεις.
Σήμερα θα πάρουν σειρά για εξετάσεις οι Μπαστακός, Τσόπελας, Δρούγας, Τσαγκαράκης και Αθανασόπουλος ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα προπονηθούν στις 3.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Τις επόμενες μέρες θα περάσουν όλοι οι παίκτες από εξετάσεις, ενώ η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό αγώνα το Σάββατο.
Από Δευτέρα η Καλαμάτα θα επιστρέψει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την ΑΕ Σπάρτης που θα γίνει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Κατσαρέας έχει ένα μικροτραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Ν.Τσ.