Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 19:20

Αστέρας Τρίπολης: Ο Κερ επέστρεψε στις προπονήσεις

Γράφτηκε από την

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κερ στην ενεργό δράση, καθώς ο άσος του Αστέρα Τρίπολης προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Σκωτσέζος, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στη γάμπα στην τελευταία προπόνηση των Αρκάδων πριν από τον αγώνα της 2ας Οκτωβρίου με τον Ατρόμητο, γυμνάστηκε σήμερα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους συμπαίκτες του, ενώ σταδιακά θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε τον προπονητή του Αστέρα, Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος έχει αρκετούς αγωνιστικούς «πονοκεφάλους», δεδομένου ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Ρούμπιλ, Ιβάνοφ, Ριμκεβίτσιους, Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος και Μπαρτολίνι. Στο μεταξύ, ο Ροτζέριο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή προπόνηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, αφιερώθηκε στην κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας, ενώ πριν από το πρόγραμμα οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.
Τέλος ο Ολυμπιακός θα είναι όπως αναμενόταν ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, αφού οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν πριν λίγο με 1-0 της Ηλιούπολης στο γήπεδο του Αιγάλεω. Η ημερομηνία διεξαγωγής της νοκ άουτ αναμέτρησης της Τρίπολης θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.


NEWSLETTER