Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 19:23

Ο Πάμισος "χτύπησε" την Κυπαρισσία στην έδρα της (0-1) και πήρε προβάδισμα στο Κύπελλο

Γράφτηκε από την

Με γκολ του Πολυμενέα στο 80' ο Πάμισος νίκησε χθες στην Κυπαρισσία 0-1 την ομώνυμη ομάδα στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους "4". Η ρεβάνς στη Μεσσήνη θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη.
Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με αλλαγές στη σύνθεσή τους, μιας και οι Νίκος Αντωνόπουλος και Κώστας Κλάδης ήθελαν να ξεκουράσουν τους παίκτες που "τραβούν το κουπί" στο πρωτάθλημα και παράλληλα να δώσουν την ευκαιρία στους υπόλοιπους να δείξουν την αξία τους. Παρά τις πολλές αλλαγές Κυπαρισσία και Πάμισος παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα δημιουργώντας υποσχέσεις για το μέλλον.
Ευκαιρίες είχαμε και από τις δύο πλευρές σ' ένα καλό παιχνίδι, με τον ΑΟΚ να έχει δοκάρι στο 6' με το Δασκαλάκη. Φαινόταν πως όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα πάρει και τη νίκη, όπερ και εγένετο. Οι Νησιώτες "χτύπησαν" στην κόντρα στο 80' με τον Πολυμενέα και έθεσαν τις βάσεις για να βρεθούν στην ημιτελική φάση του θεσμού.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 6' με το φάουλ του Δασκαλάκη να αποκρούεται από το... οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα από κόρνερ του Παναγόπουλου, τρεις παίκτες της Κυπαρισσίας (Δαραμάρας, Μοροσάνου, Γεωργόπουλος) βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά ουδείς μπόρεσε να σκοράρει. Στο 15' το σουτ του Λυδιώτη απέκρουσε ο Κατσίποδας. Στο 25' ο Γρηγορόπουλος δοκίμασε το σουτ για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ από το δοκάρι.
Ο Πάμισος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 60' όταν ο Κούτρης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπέλι και ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας απέκρουσε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή και με το σουτ του Γιαννουκάκη και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 80'. Ο Αντωνίου πήρε την μπάλα στο κέντρο και με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Πολυμενέα και ο τελευταίος με σουτ έδωσε τη νίκη και το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κωνσταντινέας με βοηθούς τους Ασημακόπουλο, Ζαρακοβίτη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Παναγόπουλος, Δασκαλάκης, Στρατικόπουλος, Γεωργόπουλος, Καταβάτης (70΄λ.τρ. Στεφανής), Μοροσάνου, Λυδιώτης, Δαραμάρας, Μακρής (80' Σούπολι), Μπούρδος (60' λ.τρ. Κιούτακ).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κατσίποδας, Καπακλής, Βιδάκης, Κουρεντζής, Κυριόπουλος (46' Γατσώρης), Μωράκης, Παρασκευάς (60' Ζάκκας), Κούτρης (75' Αντωνίου), Πολυμενέας, Γρηγορόπουλος, Γιαννουκάκης.