Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 15:17

Κοπή πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Κοπή πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η μαζική  προσέλευση μελών, μαθητητών και φίλων του Ομίλου.
Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι επίσημοι : κ. Μπρατσιάκος Ιωάννης αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας κ. Αθανασόπουλος Γεώργιος  , Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού κ. Τσέλιου - Μουρούφα Ελένη , Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας κ. Τζώρτζης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Μεσσήνης κ. Αλέξανδρος Τσοπανάκης.
Πλούσια δώρα προσφορά της COSMOTE χορηγήθηκαν σε όλα τα μέλη του Ομίλου και σε όλους τους μαθητές της ακαδημίας μικρούς – μεγάλους χάρις στην παρέμβαση  του Κ. Ηρακλή Βασιλόπουλου προϊστάμενου καταστήματος αλυσίδας COSMOTE Λ. Κηφισίας ο οποίος έχει παντρευτεί συμπολίτισσα μας και θέλησε, γνωρίζοντας τους ανθρώπους του Ομίλου,  να τους βοηθήσει στο δύσκολο τους έργο.
Επίσης σε  όλα τα μέλη του Ομίλου και σε όλους τους μαθητές της ακαδημίας μικρούς – μεγάλους χορηγήθηκε το νέο μπλουζάκι με τα διακριτικά  του Ομίλου προσφορά της εταιρείας HAMILTON.
Τυχεροί:
Φλουρί Βασιλόπιτας : Βανέσα Φωτεινοπούλου κινητό τηλέφωνο προσφορά  COSMOTE.
Κληρώσεις : Ρακέτα PRINCE αξίας 200 ευρώ προσφορά Ηρακλή Βασιλόπουλου : Δημήτρης Τσακόπουλος.
Δωροεπιταγή 100 ευρω από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών προσφορά Ηρακλή Βασιλόπουλου : Φώτης Φωτεινόπουλος.
Είδη Αθλητικής Διατροφής HERBALIFE αξίας 50 ευρω έκαστο προσφορά Ιωάννη Λυμπερόπουλου συνεργάτη της εταιρείας : Χαινη Κατερίνα και Μάρθα Σπυροπούλου.

Ο Λόγος στο βήμα δόθηκε στους  : κ. Μπρατσιάκο Ιωάννη  αναπληρωτή Δημάρχου και στον  Επικεφαλή  μείζονος μειοψηφίας κ. Τζώρτζη Νικόλαο οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και  την έκπληξη τους για  την επιτυχία της εκδήλωσης και ειδικά ο αναπληρωτής δημάρχου  υποσχέθηκε ότι θα αυξηθεί η επιχορήγηση του Δήμου στο Σύλλογο μας για τη δημιουργία αθλητικών εκδηλώσεων. Τέρμα ποιά όπως είπε στις εκδηλώσεις της μίας βραδιάς, θα επιδοτηθούν Σύλλογοι που προσφέρουν όλο το χρόνο και επιτελούν κοινωνικό έργο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Επίσης υποσχέθηκε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αντισφαίρισης στο αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου.
ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ
Την Εταιρεία COSMOTE κινητές τηλεπικοινωνίες ,  για την  άμεση ανταπόκριση της,  στην αποστολή χορηγίας με αθλητικό ρουχισμό  και δώρων για τη σημερινή εκδήλωση. Ευελπιστούμε  στο μέλλον να την έχουμε πάντα αρωγό  στο δύσκολο μας έργο.
Το Δήμο Μεσσήνης ,  τον Δήμαρχο κ. Στάθη Αναστασόπουλο αλλά και τους συνεργάτες του και ειδικά την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού κ.  Τσέλιου - Μουρούφα Ελένη για την οικονομική στήριξη δημιουργίας αθλητικών- πολιτιστικών  εκδηλώσεων.  Ευελπιστούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα με την βοήθεια τους  να βελτιώσουμε τις  εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Νικολάου και να προσελκύσουμε περισσότερους αθλητές.
Τους κ.κ Πάρη και Νίκο Μυτιληναίο ιδιοκτητών της εταιρείας HAMILTON Μεταμόρφωση Αττικής για την χορηγία της νέας επίσημης αθλητικής φανέλας του Ομίλου, η οποία τόσο η επιμέλεια όσο και η ραφή των σημάτων και λογότυπου του Συλλόγου μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Την αρτοποιία Αδελφοί Δρούλια χορηγού του Συλλόγου μας για την ευγενική προσφορά της Βασιλόπιτας
Τα φροντιστήρια Γαλλικής Γλώσσας Βίκυς Κουζή για την ενδυνάμωση της ακαδημίας μας με τους μαθητές της.

ΣΤΟΧΟΙ
Από το περασμένο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη της ακαδημίας μας. Μια προσπάθεια η οποία συνοδεύτηκε από κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες με στόχο πάντα την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών μας.
1. Η  πρόσληψη πτυχιούχου έμπειρου Προπονητή ΤΕΦΑΑ
2. Η διαμόρφωση κατάλληλου χώρου για θεωρητικά μαθήματα σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών
3. Η δημιουργία κοινόχρηστων χώρων και αποδυτηρίων.
4. Η αγορά προπονητικού υλικού.
5. και η δωρεάν παροχή αθλητικού ρουχισμού  είναι μερικές από αυτές.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς στόχος μας είναι  να δημιουργήσουμε αγωνιστική ομάδας junior  (τζούνιορ) ώστε να συμμετέχουμε  σε αγώνες της Ένωσης  μας ( ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου) και ελπίζουμε για 1η φορά στην ιστορία μας να τα καταφέρουμε.
Καταθέσαμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου  το Νοέμβριο του 2011 τον πλήρη φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Σωματείου μας και λάβαμε την   αθλητική αναγνώριση σύμφωνα με  το νέο Αθλητικό Νόμο. Για το 2012 ετοιμάζουμε καινούργιο φάκελο για την αθλητική μας αναγνώριση και από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Συμπαραστάτης  στο δύσκολο  μας έργο ο Δήμος Μεσσήνης και  ευχαριστούμε για αυτό, τον Δήμαρχο κ. Στάθη Αναστασόπουλο αλλά και τους συνεργάτες του. Ευελπιστούμε στο επόμενο χρονικό διάστημα με την βοήθεια σας  να βελτιώσουμε τις  εγκαταστάσεις αντισφαίρισης του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Νικολάου και να προσελκύσουμε περισσότερους αθλητές. Για το λόγο αυτό απαιτούνται:
•    Άμεση αποκατάσταση ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων.
•    Αναβάθμιση των Γραφείων – αποδυτηρίων μας.
•    Ανακατασκευή του αθλητικού τάπητα των υπαρχόντων γηπέδων και       
•    Κατασκευή και 3ου γηπέδου αντισφαίρισης στο περιφραγμένο χώρο βόρεια των υπαρχόντων γηπέδων με το οποίο θα καταστεί εφικτή  η ανάληψη πανελλαδικών & πελοποννησιακών  αγώνων που θα αναδείξουν την πόλη μας και   αποτελεί   όνειρο,  όσων αγαπούν το άθλημα και  τον τόπο.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και απονέμουμε τιμητική πλακέτα  στον κ. Ηρακλή Βασιλόπουλο διευθυντή καταστήματος αλυσίδας COSMOTE για την μεγάλη του προσφορά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μεσσήνης. Ειδικά για το ενδιαφέρον που δείχνει με κάθε τρόπο,   για την εύρυθμη και απρόσκοπτη  λειτουργία της ακαδημίας μας. 


NEWSLETTER