Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 19:20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια οδό

Γράφτηκε από την
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια οδό

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και συγκεκριμένα στο τμήμα από το Αντίρριο έως το Μεσολόγγι, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών ρευματοδότησης γειτονικού αιολικού πάρκου.

Ειδικότερα, από τις 8:00 το πρωί της Τρίτης 27 Μαρτίου, έως τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 28 Μαρτίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου.

Ταυτόχρονα, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εισόδου των ανισόπεδων κόμβων Γαβρολίμνης και Ευηνοχωρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και Αντίρριο, Μεσολογγίου με κατεύθυνση προς Αντίρριο και Αντιρρίου με κατεύθυνση προς Ιωάννινα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Αντίρριου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, θα επιστρέφουν στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου του Μεσολογγίου.

Αντίθετα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα βγαίνουν από την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Αντίρριου.

Τέλος στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι «καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας, ενώ οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Μεσολογγίου θα λειτουργούν κανονικά, χρεώνοντας πλήρως αναλογικά τους οδηγούς για τη χρήση του τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο νότιος Αγρινίου, έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου, τμήμα το οποίο είτε θα έχουν διανύσει οι κινούμενοι προς Αντίρριο είτε πρόκειται να διανύσουν οι κινούμενοι προς Ιωάννινα».


NEWSLETTER