Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 13:11

Έργα στις εθνικές οδούς Πατρών-Τρίπολης, Αντιρρίου-Ιωαννίνων και Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας

Γράφτηκε από την
Έργα στις εθνικές οδούς Πατρών-Τρίπολης, Αντιρρίου-Ιωαννίνων και Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας

Έργα στις εθνικές οδούς Πατρών - Τρίπολης, Αντιρρίου - Ιωαννίνων και Πύργου- Αρχαίας Ολυμπίας, συνολικού προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ, έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ενώ οι χρηματοδοτήσεις έχουν εξασφαλιστεί από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Ειδικότερα, προβλέπονται εργασίες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και αφορούν, μεταξύ άλλων, τεχνικά έργα, διαγραμμίσεις, στηθαία ασφαλείας, ηλεκτροφωτισμό σε κόμβους κ.α. 

«Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά θέματα οδικής ασφάλειας των οδηγών που κινούνται σε αυτούς τους δρόμους» δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και πρόσθεσε: «Καθημερινά μαχόμαστε, με τα όποια προβλήματα, εν μέσω κρίσης, να συντηρήσουμε όλους τους δρόμους και συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε, για τα οδικά μας δίκτυα».

Ακόμη, θα διατεθεί το ποσό των 650.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την αντιμετώπιση των  κατολισθήσεων επί της εθνικής οδού Αντιρρίου -Ιωαννίνων,  στην θέση «Μακρυνόρος». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER