Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012 14:18

Η πίτα του Παντριφιλιακού ΑΟ Καλού Νερού

Γράφτηκε από την
 Η πίτα του Παντριφιλιακού ΑΟ Καλού Νερού



ΤΗΝ πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια ζεστή αθλητκή ατμόσφαιρα έκοψε ο Παντριφυλιακός Α.Ο. Καλονερού στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' στην Κυπαρισσία παρουσία των ποδοσφαιριστών, του Δ.Σ., εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Ο Νέος Προπονητής Χρήστος Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στα 2 παιχνίδια που άρχισε να δουλεύει εντατικά με το ανθρώπινο δυναμικό του αθλητικού σωματείου τονίζοντας ότι 'έζησα μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου, κατηφόρησα διαβαίνοντας την Νέδα στα μεσσηνιακά σύνορα γνωρίζοντας την ομάδα που κύριο χαρακτηριστικό της παρά τις όποιες δυσκολίες είναι η ομόνοια και σκληρή δουλειά και θέλω να προσθέσω ότι τέτοια ποιότητα παιδιών δεν έχω συναντήσει και για τον λόγο αυτό θα επιθυμούσα αυτά τα νέα παιδιά να προσεχθούν ιδιαίτερα στο μέλλον'. Ο κ. Αποστολόπουλος κατάγεται από το Σαμικό Ηλείας και έχει δουέψει σε ομάδες της Ηλείας και εκτός των τειχών. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Καραχάλιος ο οποίος ευχήθηκε δύναμη στο έργο της τεχνικής ηγεσίας και χωρίς τραυματισμούς στους παίκτες, ενώ εξήρε την παρουσία των παριστάμενων.
Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Τριφυλίας ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος και Πολιτικής προστασίας κ. Γιάννης Φιλντίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ιστορική ομάδα ενώ συμπλήρωσε ότι θα δίνει το παρών σε εκδηλώσεις αθληιτσμού που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, ενώ ο παριστάμενος Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Μερκούρης ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του Δ.Σ. και των νέων παιδιών που απαρτίζουν την ομάδα. Ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κ. Άγγελος Γεωργόπουλος εξήγησε ότι πρέπει να ακου΄γεται η φωνή της περιφέρειας και όχι μόνο του κέντρου κάνοντας λόγο για ουσιαστική δυναμική των σωματείων του τόπου μας ενώ αναφέρθηκε στην Σχολή Διαιτησίας που ετοιμάζει η Ένωση στην Τριφυλία προσκαλώντας νέους ανθρώπους να την αγκαλιάσουν για το καλό του αθλήματος. Παρών μαζί του ήταν και ο κ. Χ. Αντωνόπουλος.
Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν συμβολικά δώρα ενώ τυχερός της βραδιάς ήταν ο παίκτης Γιώργος Βλάμηςο οποίος μάλιστα είναι τραυματίας εδώ και καιρό. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το ξενοδοχείο 'Κανελλάκης' με την υποστήριξη των καταστημάτων Ζαχαροπλαστείο Χρόνης-Ευθυμία και αρτοποιείο Αδερφών Δρούλια στην Κυπαρισσία.

Από το ΔΣ


NEWSLETTER