Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 16:46

Η γιορτή του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Νομαρχιακό κτήριο (αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος») και θα παρευρεθεί σε αυτήν πλήθος κόσμου: αθλητές συλλόγου, χορηγοί και συνεργάτες του Μεσσηνιακού, εκπρόσωποι τύπου και φορέων που προέρχονται από ποικίλους τομείς δραστηριοτήτων.

Η οικογένεια του Μεσσηνιακού με την συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ως σκοπό να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τις αθλητικές προσπάθειες και τις αγωνιστικές διακρίσεις των αθλητών/ προπονητών/ παραγόντων που συνέδεσαν το όνομα και την προσφορά τους με τον ιστορικό σύλλογο. Επιπρόσθετα επιθυμεί να απευθύνει ευχετήρια, αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα προς το σύνολο των κατοίκων της πόλης, του νομού και ολόκληρης της χώρας, ιδιαίτερα δε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου με ιδιαιτερότητες.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εκτός των βραβεύσεων περιλαμβάνει την παραδοσιακή κοπή της πίτας, μια σύντομη παρουσίαση των προοπτικών και των μελλοντικών δράσεων του συλλόγου από τον αντιπρόεδρο του Μεσσηνιακού κ. Πέτρο Παπαδόπουλο, καθώς επίσης και εκπλήξεις για τους αθλητές του σωματείου.


Από το Τμήμα Στίβου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER