Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 15:51

Ξεκινά και στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης επιχειρήσεων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ξεκινά και στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης επιχειρήσεων

Με την κατάλληλη ενημέρωση και πρόβλεψη αρκετές από τις επιχειρήσεις που οδηγούνται σε κλείσιμο θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε διαφορετικούς δρόμους ή έστω θα μείωναν τις ζημιές.

Aυτό σημείωσαν ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος Γιώργος Καββαθάς και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στη σημερινή εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής: «Από την Κρίση στην Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκό Δίκτυο Έγκαιρης Προειδοποίησης επιχειρήσεων και 2ης ευκαιρίας επιχειρηματιών» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Early Warning Europe, για την εφαρμογή του οποίου στην Ελλάδα συνεργάζονται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Ινστιτούτο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην ειδική ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, Ευρωπαίοι και Έλληνες ειδικοί παρουσίασαν τις δυνατότητες που δίνει το πρόγραμμα σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες που διαπιστώνουν την εμφάνιση δυσκολιών στη λειτουργία της επιχείρησης τους και τις άμεσες ενέργειες που μπορούν να κάνουν προκειμένου να τις κρατήσουν βιώσιμες.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της Έγκαιρης Προειδοποίησης είναι δωρεάν, θα ενταχθούν σε αυτό 875 επιχειρήσεις από όλη τη χώρα και διασφαλίζεται η πλήρης εχεμύθεια των στοιχείων για όσους λάβουν μέρος.

Στόχος του προγράμματος η υποστήριξη και διάσωση επιχειρήσεων, ο περιορισμός των «λουκέτων» στην αγορά και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση των συνθηκών που μπορούν να οδηγήσουν την ελληνική οικονομία στην ανάπτυξη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER