Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 15:11

Οι 2 στρατιωτικοί περιγράφουν πώς τους συνέλαβαν - Βίντεο από το αεροσκάφος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οι 2 στρατιωτικοί περιγράφουν πώς τους συνέλαβαν - Βίντεο από το αεροσκάφος

Είναι οι πρώτες τους στιγμές μετά την απελευθέρωσή τους. Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκονται μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος και επιστρέφουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Μαζί τους βρίσκονται οι αναπληρωτής Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. 

Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας οι δύο στρατιωτικοί μίλησαν στο τηλέφωνο, ήπιαν κάτι για να δροσιστούν και στη συνέχεια μίλησαν για την περιπέτειά τους. 

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το ΑΠΕ ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης εξηγεί πως έγινε η σύλληψή τους. Περιγράφει τις στιγμές κατά τη σύλληψή τους στις Καστανιές του Έβρου τον περασμένο Μάρτιο που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν στις φυλακές Αδριανούπολης για 167 ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί από την πρώτη στιγμή είχαν δηλώσει πως ακολούθησαν ίχνη, τα οποία νόμιζαν πως ανήκαν σε παράνομους μετανάστες. 

Συγκεκριμένα ο Αγγελος Μητρετώδης ανέφερε πως ανέβηκε σε ένα υπερυψωμένο σημείο για να τραβήξει με το κινητό τα ίχνη που είχε εντοπίσει μαζί με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη πάνω στη συνοριακή γραμμή και έμοιαζαν να ανήκουν σε παράνομους μετανάστες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER