Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 21:40

Τριταθλητές οι Λάκωνες στο Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου

Γράφτηκε από την
Τριταθλητές οι Λάκωνες στο Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου

ΤΡΙΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Βραζιλιάνικου Ζιου Ζιτσου

 

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Σκάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βραζιλιάνικου Ζιου Ζιτσου 2012 που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Α. Λιοσίων την Κυριακή 4 Μαρτίου. Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους, αναδεικνύοντας το πολύ καλό επίπεδο που έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα στην πολεμική τέχνη του Βραζιλιάνικου Ζιου Ζιτσου, κάνοντάς το ιδιαίτερα ελκυστικό λόγω της αποτελεσματικότητας του, της ρεαλιστικότητας και της πρακτικής του εφαρμογής σε συνθήκες μάχης αλλά και αυτοάμυνας.

Οι αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου και Ομοσπονδιακού προπονητή Καράτε Γκουβούση Κωνσταντίνου επέδειξαν για μια ακόμα φορά μαχητικότητα, ήθος αλλά και σεβασμό όπως είθισται. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 32 βαθμούς ανεβάζοντας στην 3η θέση του βάθρου το σύλλογο αναδεικνύοντας την σοβαρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται. Σε σύνολο 105 αθλητών από 10 συλλόγους από όλη την Ελλάδα η σχολή συμμετείχε με 9 αθλητές όπου και κατέκτησαν 3 Χρυσά, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα μετάλλια.

 

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Παναγάκος Νικόλαος κατ. 64 κιλών Άσπρες Ζώνες

Τσεντζερούλιας Παναγιώτης κατ. 70 κιλών Άσπρες Ζώνες

Δημητρίου Γρηγόρης κατ. 76 κιλών Άσπρες Ζώνες

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Ζαβούνης Γεώργιος κατ. 88,3 κιλών Άσπρες Ζώνες

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χαραμής Θεόδωρος κατ. 94,3 κιλών Μπλε Ζώνες

Αχνιώτης Ανδρέας κατ. OPEN Καφέ Ζώνες

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους μαθητές του για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν απέναντι στους προπονητές τους. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς που στέκονται διπλά στα παιδία και τα στηρίζουν σ’ αυτό που τους αρέσει να κάνουν και είναι επιλογή τους. Εξάλλου οι πολεμικές τέχνες στόχο έχουν να διαμορφώνουν σωστούς χαρακτήρες και να εμπνέουν τους αθλούμενους να δουλεύουν με επιμονή και θέληση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο σύλλογος συνεχίζει τις προπονήσεις στις σχολές Σπάρτης και Σκάλας στο Βραζιλιάνικο Ζιου Ζιτσου, Καράτε και Μεικτές Πολεμικές Τέχνες ΜΜΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα στο Facebook: Gouvousis Fighting Academy.


NEWSLETTER