Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 19:37

Πόλο: Δύο Φιλικά του ΝΟΚ στην Πάτρα

Γράφτηκε από την
Πόλο: Δύο Φιλικά του ΝΟΚ στην Πάτρα

Δύο φιλικά έδωσαν οι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το Σάββατο 10/3 με την εφηβική ομάδα του Ν.Ο. Πατρών την οποία και φιλοξένησαν, ενώ σε ανταπόδοση της φιλοξενίας θα μεταβούν τον ερχόμενο μήνα στη Πάτρα, όταν ανοίξει το ιδιόκτητο κολυμβητήριο του Ν.Ο. Πατρών, για τη διεξαγωγή δύο φιλικών επίσης.

Με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Μανδηλάρης Γιώργος, Μαγιόγλου Άκης, Μπαζίγος Λύσανδρος, Νταμάτης Νίκος, Πλατάρος Δημήτρης και Παναγιώτης, Μέγγος Παναγιώτης, Θανάσι Μιχάλης, Παχτίτης Γρηγόρης, Μπεσσής Γιώργος, Γιαννακόπουλος Σπύρος, Πιτσιλής Μαρίνος, Ντίνος Φάμπιο, Τζούβελης Κώστας, Βασιλόγιαννης Θεόδωρος, Σκούρτα Τζούλιο, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Δημόπουλος Κων/νος, Τσίντζηρας Θανάσης, Δρακόπουλος Φώτης, Τσιώλης Τάσος, Μανωλάκης Παναγιώτης, Πολυχρονόπουλος Αναστάσιος, Πάνιας Παναγιώτης, Κρεμμύδας Παναγιώτης και Θάνος Παναγιώτης. Χρησιμοποιήθηκαν 25 πολίστες από τους προπονητές Μπακολιά Στάθη και Ηλιόπουλο Νίκο.

Το παρών έδωσαν από πλευράς διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ο Πρόεδρος κος Κακαλίκας Δημήτριος, ο νέος έφορος του τμήματος πόλο κος. Μπαζίγος Γεώργιος, η έφορος κολύμβησης κα. Κούτρα Γεωργία καθώς και ο τέως έφορος πόλο κος. Κοσιφολόγος Ιωάννης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας βρίσκεται σε αναμονή για τον ορισμό της έδρας του Εφηβικού Πρωταθλήματος με αντιπάλους τον Ν.Ο. Πατρών, την Ν.Ε. Πατρών και τον Νηρέα Λαμίας.

Το κολυμβητήριο της Πάτρας παραμένει κλειστό λόγω τεχνικών προβλημάτων και εφόσον δεν ανοίξει οι αγώνες θα γίνουν στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας. Είναι κάτι το οποίο χαροποιεί ιδιαίτερα το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας αφού ύστερα από τέσσερα χρόνια χωρίς διοργάνωση αγώνων πόλο, θα βρεθούν και πάλι φίλαθλοι πόλο στις κερκίδες του κολυμβητηρίου. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Τετάρτη 14/3.

Τους αγώνες με τον Ν.Ο. Πατρών παρακολούθησαν και πολλοί γονείς των αθλητών αλλά και φίλαθλοι του πόλο, ενώ η διοίκηση Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαριστεί τους γονείς για την φιλοξενία των αθλητών του Ν.Ο. Πατρων.


NEWSLETTER