Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 20:24

Αγώνες πόλο στην Καλαμάτα μετά από 4 χρόνια!

Γράφτηκε από την
Αγώνες πόλο στην Καλαμάτα μετά από 4 χρόνια!

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, χωρίς διοργάνωση αγώνων πόλο στη Καλαμάτα, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα φιλοξενήσει το διήμερο 17-18/3 την προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (ηλικίας έως 16 ετών).

Η μετάβαση του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κ. Κακαλίκα την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με παράγοντες της Κ.Ο.Ε. για θέματα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, έφερε χαρμόσυνα νέα στο στρατόπεδο του Ομίλου με την πραγματοποίηση ενός ομίλου Εφηβικού Πρωταθλήματος στη Καλαμάτα, αλλά και με την υπόσχεση ότι τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια του Παιδικού Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στην πόλη της Καλαμάτας. Ευχάριστα λοιπόν τα νέα αφού φίλοι του πόλο αλλά και οι γονείς των μικρών αθλητών θα βρεθούν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου το Σαββατοκύριακο να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των πολιστών.

Επίσης θετικό ότι θα βρεθούν περίπου 60 αθλητές στη πόλη μας για ένα διήμερο αλλά και πολλοί γονείς – συνοδοί από την Πάτρα και την Λαμία και θα συνεισφέρουν οικονομικά στην τοπική κοινωνία με την παραμονή τους εδώ.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έχει ως εξής:

Σάββατο 17/3 14:00 Ν.Ο.Κ. - Ν.Ο. Πατρών

21:00 Ν.Ο.Κ. - Νηρέας Λαμίας

Κυριακή 18/3 11:00 Ν.Ο.Κ. - Ν.Ε. Πατρών

Στόχος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας καταρχήν είναι η απόκτηση εμπειριών από τέτοιους αγώνες Πανελληνίου επιπέδου και θα προσπαθήσει μετά για ότι καλύτερο μπορεί να κάνει. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μπακολιάς Στάθης και Ηλιόπουλος Νίκος θα στηριχθούν στους παρακάτω πολίστες: Μαγιόγλου Άκης, Μπαζίγος Λύσανδρος, Πιτσιλής Μαρίνος, Νταμάτης Νίκος, Μανδηλάρης Γιώργος, Πλατάρος Παναγιώτης, Θανάσι Μιχάλης, Ντίνος Φαμπιόν, Πλατάρος Δημήτρης, Παχτίτης Γρηγόρης, Μέγγος Παναγιώτης, Κρεμμύδας Παναγιώτης, Μπεσσής Γιώργος, Ηλιόπουλος Κων/νος, Κοσιφολόγος Θανάσης, Γιαννακόπουλος Σπύρος, Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Πανταζής Παύλος και Κωνστάνταρος Αλκιβιάδης.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μέσω του εφόρου κ. Μπαζίγου Γεώργιου καλεί όλους τους φίλους του πόλο, τους γονείς, τους μαθητές αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού να βρεθούν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, η είσοδος είναι ελεύθερη, και να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών πολιστών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Εκ του Δ.Σ.


NEWSLETTER