Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 20:45

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σάκη Τσιώλη

Γράφτηκε από την




Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης, συνεχίζοντας έτσι την καθιερωμένη ενημέρωση τους, πριν από τα παιχνίδια της ομάδας στην Τρίπολη.
Τα βασικότερα σημεία από τη συνέντευξη του Έλληνα τεχνικού έχουν ως εξής:

Εισαγωγή Τσιώλη: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο είναι οι τραυματισμοί των Περόνε και Σολάκη. Σήμερα είχαμε κάτι ενθαρρυντικό, με τον Περόνε να συμμετέχει στο πρώτο πρόγραμμα της ομάδας. Δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις.
Θέλω να πιστεύω πώς αύριο θα μπει πιο εντατικά στο πρόγραμμα της ομάδας και όπως δείχνουν τα πράγματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν μη τι άλλο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Για το ματς με ΟΦΗ: «Με τον ΟΦΗ δε θα έχουμε τους Πιπίνη, Τσαμπούρη, Ράγιος που έχουν δηλωθεί σε αυτό το παιχνίδι για να εκτίσουν την ποινή τους. Τα υπόλοιπα παιδιά που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις τους, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας αυτό με τον ΟΦΗ, που θα μας φέρει και πάλι να διεκδικήσουμε την 6η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και για να πάμε στο Χαριλάου την επόμενη εβδομάδα με καλύτερη διάθεση και ψυχολογία για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Μετά τα δύο-τρία χρόνια που πέρασε ο Αστέρας, σίγουρα το να τερματίζει όσο ψηλότερα γίνεται θα είναι ένα εφόδιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρέπει να σας πω, ότι σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε αρκετές αλλαγές. Υπάρχουν οι τιμωρίες, αλλά θα γίνουν και μερικές αλλαγές ακόμα για να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε κάποια παιδιά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλουμε τη νίκη, αλλά αντίθετα θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε»

Για το ματς με Ατρόμητο: «Είναι ένα παιχνίδι που ζει και αναπνέει όλη η Αρκαδία, τουλάχιστον έτσι αφουγκράζομαι από τον κόσμο. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

Στο παιχνίδι του Ατρόμητου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μας πάρα πολύ και ο στόχος είναι αυτό το παιχνίδι. Είναι πρόκληση στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με ηρεμία και ψυχραιμία, γιατί έχουμε να κάνουμε με μία καλή και έμπειρη ομάδα που είναι φτιαγμένη τα τελευταία 3-4 χρόνια και μία ομάδα που πέρσι έκανε την έκπληξη και έπαιξε στον τελικό. Μία ομάδα που είναι έμπειρη στη διοργάνωση αυτή.

Ο Ατρόμητος είναι 3ος στη βαθμολογία και αν δεν κάνω λάθος, μετά την ήττα από τον Αστέρα στο Περιστέρι είναι αήττητος. Θα είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την παράταση και τα πέναλτι για αυτό το παιχνίδι. Είναι ανοικτό το παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα.

Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Δεν πρέπει να τους πτοήσει το αποτέλεσμα που έγινε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα μας πόνεσε όλους και κυρίως εμάς του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αδικεί κατάφωρα την ομάδα και αν είπα κάτι στα παιδιά είναι ότι είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί βάση της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου κάναμε την ποδοσφαιρική Ελλάδα που παρακολουθούσε το παιχνίδι να διαπιστώσει τις δυνατότητες του Αστέρα.

Αν κάτι με πόνεσε και με στενοχώρησε πολύ είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική που έχει η ομάδα του Αστέρα. Το έδειξε μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό.

Πιστεύω πώς το ξεπεράσαμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου την Κυριακή για να το σβήσουμε εντελώς αυτό και να πάμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί για να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία»

Η διάθεση εισιτηρίων για ημιτελικό με Ατρόμητο

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον Ημιτελικό Κυπέλλου με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, θα διατίθενται ως εξής :

Την Τρίτη 3 Απριλίου στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου από τις 11.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. και την Τετάρτη 4 Απριλίου, ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια των Θυρών 1 & 2 από τις 10.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

H είσοδος για όλους τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Νομού Αρκαδίας θα είναι δωρεάν στην Θύρα 2.
Στη Θύρα 2 Τμήμα Α επίσης εκδίδονται και Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 5€. Στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου ορίζεται γενική είσοδος 10€.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 2.30 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 4.30 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γήπεδο και τα εισιτήρια, βρίσκονται δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr