Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 14:30

Το λευκό βαν και οι σοβαρές καταγγελίες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το λευκό βαν και οι σοβαρές καταγγελίες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Για πρώτη φορά ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο καταγγέλλει την απόπειρα αποπλάνησης και άλλων νεαρών κοριτσιών, δέκα ημέρες πριν από το θάνατο της κόρης του και κατηγορεί τις αρχές για «συγκάλυψη» της υπόθεσης.

Μιλώντας στη «Real News» περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με το βαν, με το οποίο οι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά της στο εξοχικό σπίτι της Λίνδου και αργότερα στις βραχώδεις ακτές των Πεύκων, εκεί όπου κατηγορούνται ότι την έριξαν στη θάλασσα.

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου δέκα ημέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δεν θα έπρεπε, λοιπόν, να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια αν παγίδευσαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι' αυτό λέω ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», αναφέρει.

Ο πατέρας της 21χρονης μιλά για κύκλωμα, τα μέλη του οποίου έριχναν υπνωτικά μέσα στα ποτά κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών, άγνωστων προσώπων για την τοπική κοινωνία και στη συνέχεια τα εκβίαζαν.

«Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμεταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους. Έπρεπε να είχαν ήδη καταδικαστεί κι έτσι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Έπρεπε η ίδια η κοινωνία της Ρόδου να αποκαλύψει, να ξεσκεπάσει και να καταδικάσει τις πράξεις τους», σημειώνει.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER