Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 10:00

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Πολίτες από όλες τις γωνιές της χώρας αναμένεται να γεμίσουν την πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους «πρόθυμους» βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αναφέρει ότι δεν θα δοθεί καμία συνέντευξη προ συλλαλητηρίου κι ότι θα εκδίδονται μόνο δελτία τύπου που θα προωθούνται επίσημα από τα μέσα επικοινωνία της Επιτροπής.

«Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα» τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

Μεταξύ άλλων προστίθεται: «Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις».

«Δηλώνουμε στους "πρόθυμους": Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες» δηλώνει η Επιτροπή.


NEWSLETTER