Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 12:46

Australian Open: «Λύγισε» ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν ανίκητος στον σημερινό ημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά και δεν άφησε περιθώρια στον 20χρονο Ελληνα τενίστα.

Ετσι, ο σπουδαίος Ισπανός με 3-0 σετ (2-6, 4-6, 0-6) σε λιγότερο από δύο ώρες, πέρασε στον τελικό του Australian Open, με τον Τσιτσιπά να δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να φτάσει στο επίπεδο του Ναδάλ και να διεκδικεί τρόπαιο σε τόσο μεγάλα τουρνουά. Αλλωστε είναι ήδη μεγάλη επιτυχία εκεί που βρέθηκε.

Ο πρώτος Έλληνας τενίστας που έφτασε στην τετράδα ενός γκραντ σλαμ, ηττήθηκε με από έναν μεγάλο τενίστα, το Νο1 του κόσμου και σαφώς ανωτέρο στο παιχνίδι, τον Ράφαελ Ναδάλ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 32χρονος Ισπανίος άσος, κάτοχος 17 τίτλων γκραν σλαμ, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αντίπαλό του και προκρίθηκε στον τελικό. Στο πρώτο σετ του ημιτελικού, έσπασε δύο φορές το σερβίς του Στέφανου Τσιτσιπά και το πήρε με 6-2. Στο δεύτερο σετ έσπασε μια φορά το σερβίς του Έλληνα τενίστα και το πήρε με 6-4 κι στο τρίτο σετ ήταν σαρωτικός και το πήρε με 6-0.

Τα highlights των σετ:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sN1MPerfu54}

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=_psrOIl3hOM}

Δείτε επίσης: Καλαμάτα: Γέμισαν καφετέριες για να δουν τον αγώνα του Τσιτσιπά