Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 20:57

Κέρδος ο Βασιλόγιαννης για τον ΝΟ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Κέρδος ο Βασιλόγιαννης για τον ΝΟ Καλαμάτας

Έχασε την κατηγορία κέρδισε όμως τον 17χρονο τερματοφύλακα Βασιλόγιαννη Θεόδωρο, ο οποίος αγωνίστηκε σε δύο αγώνες σαν βασικός με τον ΟΕΑΝΑ Βόλου και τον Νηρέα Λαμίας. Για πρώτη εμφάνιση τα πήγε πολύ καλά αφού και ο ίδιος δεν θα περίμενε να αγωνιστεί φέτος σαν βασικός αφού υπήρχαν άλλοι τερματοφύλακες. Ο Σπηλιωτόπουλος Φώτης έπαιξε τα άλλα δύο παιχνίδια με Νηρέα Χαλανδρίου και Άγιο Νικόλαο, απουσίασε όμως στα άλλα δύο για επαγγελματικούς λόγους. Ο Πρίμπας Ιωάννης απουσίασε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο θεοδωρακόπουλος Στέλιος απουσίασε λόγω προετοιμασίας για Πανελλήνιες εξετάσεις και ο οποίος είχε παίξει σε τρεις αγώνες στον Α’ γύρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας κέρδισε στην 1η αγωνιστική τον Νηρέα Χαλανδρίου με 9 – 8, όπου πήρε 3 βαθμούς και χρειαζόταν να κερδίσει στην 3η αγωνιστική τον Άγιο Νικόλαο για να παραμείνει στην Β’ Εθνική, όμως έχασε με 9 – 8. Στην 2η αγωνιστική έχασε από τον ΟΕΑΝΑ Βόλου με 6 – 5 και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Νηρέα Λαμίας έχασε με 13 – 8. Παραπόνα με την διαιτησία υπάρχουν στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο από τον διαιτητή Κωνσταντινίδη όπου δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι υπέρ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Αγωνίστηκαν οι: Βασιλόγιαννης Θεόδωρος, Σπηλιωτόπουλος Φώτης, Τζούβελης Κώστας, Αγγελής Κώστας (αρχηγός), Σάτλας Γεώργιος, Αγγελής Σπύρος, Χρονόπουλος Χρήστος, Βέργος Δημήτρης, Τριανταφυλλίδης Κώστας, Γιαννέλος Χρήστος, Κουνάδης Χριστόφορος, Κρέστας Γεώργιος, Αντωνάκος Κώστας και Παναγόπουλος Μιχάλης. Επίσης σε κάθε αγώνα έπαιρνε μέρος και ένας πολίστας από την παιδική ομάδα οι οποίοι ήταν ο Μέγγος Παναγιώτης, Πλατάρος Δημήτρης, Κρεμμύδας Παναγιώτης και Παχτίτης Γρηγόρης (ηλικίας 14 ετών).

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Μπακολιάς Στάθης και Ηλιόπουλος Νίκος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κυριακόπουλος Αντώνης καθώς και ο έφορος Μπαζίγος Γεώργιος.

Εκ του Δ.Σ.


NEWSLETTER